Hij kan weer!

Na ongeveer 3 weken van niets te hebben genaaid (ik reken die 3 naadjes van het kekke iPhone-hoesje niet mee), heb ik vanavond de stoute schoenen aan getrokken, mijn Singertje in de kofferbak gestopt samen met de rood-witte blokjes -door mijn moeder vorig jaar gewonnen in een loterij, hier zitten ze tegen de 'designwall' aan in NieuwkerkeZomoetieworden
– en racete ik naar Julie.  Net toen ik de kofferbak opende voor de deur bij Julie liepen 2 stoere jongens langs, tenminste, zo'n gevoel gaf ik ze toen ik ze vroeg om me te helpen de 'zware koffer' (mijn roze sleurhutje) uit mijn auto te tillen. Met z'n tweeën pakten ze hem vast, hij vloog bijna door de lucht zoveel kracht hadden ze gezet, en ik bedankte ze uitbundig (nee, niet zoenend, dat ging me te ver) en toen liepen ze grijnzend door. Wie niet sterk is moet slim wezen.

Het was wel een hele kleine bee deze keer, aangezien Angela niet kon komen, en Miranda 't glad vergeten was, en met de pannen op tafel klaar zat om te gaan eten. Foei. Maar des te meer shortbread-cookies bleven er voor mij over, hèhè.Photobucketkijk, zo ziet het er uit met z'n tweetjes, we hebben heerlijk zitten kletsen en werken. Het schaaltje met koekjes is bijna op, vreselijk zeg, dat wordt morgen weer op een houtje bijten, not. Het is een uitdaging (to say the least) om van blokjes van een loterij een geheel te maken, maar ik doe mijn best om het gewoon een glad geheel te krijgen, ik probeer op de naadjes te letten, maar maak er geen halszaak van als het niet aansluit, in het groter geheel gaat het denk ik niet opvallen. Photobucketen dit is de stapel 2 aan 2 aaneen gestikte blokjes, bovenop zie je wat ik bedoel met naadjes die aansluiten, bij deze ziet het er wel goed uit, maar er zitten er bij, hou op schei uit. Krijg ik de top woensdag klaar? Ooh dat zou weer ouderwets lekker zijn, mmmm.Over lekker gesproken: gisteravond heb ik mijn Wacom pen/pad weer geïnstalleerd, heerlijk!Photobucketik denk dat dit wel zal schelen met spanning opbouwen in mijn arm.

Jullie kunnen stoppen met mailen over de quiltstandaard, hij is al verkocht! O wacht, dat kan ik beter in mijn vorige blogje zetten.

En hebben jullie al gezien dat Inge een give-away heeft?

0 gedachten over “Hij kan weer!