Het weggevertje gaat naar….

51 Felicitaties kreeg ik op de weggevertjes-blog, allemaal bedankt voor de goede wensen, en ik vond het heel leuk te lezen hoe lang jullie al meelazen! Ik heb alle namen op papier gezet, opgevouwen en in een aller schattigst blikje gestopt. Evelien heeft na lang roeren er een naam uit getrokken, met ogen dicht. Ze wilde zelf absoluut niet op de foto, maar aan de nagels kan je wel zien dat ik het niet ben ☺ Goof is de gelukkige, en zodra ik je adres heb komt het cadeautje jouw kant op. Van harte proficiat gefeliciteerd Supergoof!

0 gedachten over “Het weggevertje gaat naar….

 1. Goof

  JIPPIE!!!!!!
  Wat gaaf!
  Ik stuur je een mailtje,…
  :o)
  Jeetje, ik win nooit iets,…
  :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))

 2. Inge Slaats

  Superleuk voor Goof dat ze gewonnen heeft.
  Heleen schrijft hier dat zij ook een Give Away gewonnen heeft. Ik was een week of 2 geleden de gelukkige, die de Give Away van Heleen won.
  Het kan verkeren hè!
  Enne…….mooie nagels, Evelien!

  Groetjes,
  Inge