Bee

Vanavond was de bee weer bij mij thuis, we maakten zo'n herrie dat het leek of de kamer vol zat met vrouwmensen, zoals Tim het mooi uitdrukt. LOL en toch waren we maar met z'n viertjes, reuze gezellig weer. Mooi was de kleuterquilt voor Julie's kleindochter en de zwart/witte DJ blokjes van Miranda. Angela gaat ook een poging wagen om er aan te beginnen, van Japanse stofjes, heel mooi zal dat vast worden.Ik heb alleen maar mooi zitten wezen, mee gekletst, bewonderd en tijdschriften bekeken. Inspiratie opdoen voor het geval ik zonder val, je weet maar nooit he. Uit een Franse quiltmania een hele leuke applicatie gehaald van een huppelend meisje met bloemen en een tasje. Nee, geen idee uit welk jaar of maand dit kwam, het blad was van Angela en is weer mee naar huis, en ook geen idee of ik het ook daadwerkelijk ga maken, maar je weet maar nooit.

De vlop voor Supergoof ligt klaar, het is een hele dikke, want we hadden nog wat fudge over, dus dat wordt de binnenvoering van de vlop aflikken overmorgen! Hij is zo lekker, ik had nog wat over en dat hebben we vanavond bijna allemaal opgegeten, zo zoet dat ik me er in verslikte en nog lang plezier had van 1 klein stukje. God straft onmiddellijk. Mijn lijn lijdt in stilte…

Nou ja, over de lijn gesproken: Evelien liet gisterochtend tandenstokers op de grond in de badkamer vallen terwijl ik stond te douchen, en ik zag hoe ze de weegschaal met haar hand iets opzij duwde om een tandenstokertje er van onder te kunnen pakken. De glazen weegschaal tikte maar heel zacht tegen de muur aan en klapte toen uit elkaar in duizenden gruzelementen! Ik had gelukkig (?) nog een nieuwe weegschaal in de doos, ooit cadeau gekregen bij TNT, dus geen vrouw over boord, alleen schrok ik me wild toen ik me hierop woog, snotjandorie, waar kwam die extra kilo vandaan? Gelukkig was ik hem vanmorgen alweer kwijt, het zullen de natte haren wel geweest zijn. Nee, ik doe niet aan de bikinilijn en mijn oksels en benen laat ik ook lekker puur natuur, tot verbijstering van de kinderen, die dit gewoon onvoorstelbaar ieuw vinden.

0 gedachten over “Bee

  1. miranda sol

    Het was wederom heel gezellig! Heerlijke fudge overgens en de quiltmania, dat is het zomernummer van dit jaar. Leuke foto’s, vooral die van Julie….