Allemaal beesies om me heen

Wat me een paar dagen geleden overkwam bezorgde Evelien vandaag nog steeds de rillingen, en omdat ik het die dag vergeten was jullie te vertellen, doe ik het bij deze. Lees en huiver, of niet.

Eindelijk was het gestopt met regenen, de lucht was blauw en de wolkjes die voorbij dreven zagen er ook echt naar uit dat dit het enige was wat ze deze dag zouden doen, voorbij drijven. En dus besloot ik dat het een mooie dag was om de was buiten op te hangen, de volle wasmand zette ik op het mozaïek tafeltje bij de ingeklapte droogmolen, en met vereende kracht duwde ik de droogmolen uit, waarbij ik mijn schouders onder de stang moest zetten om mee te duwen, want ik had mijn ene arm een beetje overbelast met het bowlen, bijna 2 weken geleden. Er vielen heel veel kleine korreltjes naar beneden uit de armen van de droogmolen, ik dacht dat het korreltjes zand waren, schudde het zand uit mijn haren en begon met de was op te hangen, al verheugend op heerlijk fris geurend beddengoed de komende nacht. Toen ik een wasknijper op wilde rapen, zag ik tientallen baby-oorwurmen alle kanten op rennen. Ook pa en ma oorworm liepen met ooms en tantes een beetje doelloos rond mijn voeten, en ik stond even later bijna op mijn kop om mijn bh leeg te schudden, nadat ik in mijn decolleté ook wat meende te voelen. O boy, het kan verkeren.

0 gedachten over “Allemaal beesies om me heen

  1. Anneke

    Vreselijk!! Dat is echt mijn ergste nachtmerrie,ik heb zo’n hekel aan insecten en zou in jou plaats helemaal zijn doorgedraait.
    Ik hoop voor je dat het weer een beetje met je gaat.
    Groetjes Anneke ^..^

  2. Arja

    eeow. weer es wat anders dan die glijers van naaktslakken die na nat weer zo lekker door je tuin heen glibberen. och, die natuur he.