zwoegen

Zo op de laatste echte vakantiedag is het nog hard doorwerken geweest voor ons gezin; de garagebox moest helemaal leeg -dan kan de huur opgezegd worden- en alles wat weg kon in ons oude huis zoals oude boekenkasten en bureaux moesten opgeruimd worden. Om 11 uur waren we aan het werk (we kwamen moeizaam op gang), en om half 1 ging de eerste vracht al naar de vuilstort. Als de vaart er in zit, zit-ie er ook goed in! Evelien, Suzanne en ik bleven in huis om verder te gaan met sloopwerkzaamheden en zodra er een kamer klaar was ging de bezem er door en dicht met die deur. We hadden allemaal een rood hoofd van het lopen, al die trappen op en af, ik voelde de eerste Kerstkilo er al af branden.

Gelijk nam ik wat foto’s van de bedden die we wilden verkopen, 3 hoogslapers en 1 seniorenbed. Toen ze koud een half uur op Marktplaats stonden belde de eerste en nog geen kwartier later gegadigde nr 2. Ze kwam er gelijk aan, vanuit Limburg voor bed en kastjes en is om 22.10 met 3 hoogslapers en kastjes weer huiswaarts gereden! Zo snel kan het gaan dus! Seniorenbed is er nog wel Auping1

We zijn gesloopt, Perry en ik, (Perry wel het meeste denk ik, omdat hij ook het meeste heeft gedaan) al die trappen lopen en dat gesjouw, want luister, je gaat toch niet met je handjes in je zak toekijken hoe man en vrouw koper het allemaal demonteren en wegdragen? Ik ben toch al niet zo’n handjes in de zak type, veel te veel een gedoe eer ik zover ben; ik heb ritssluitingen op mijn broekzakken, vast express gedaan door de ontwerper van deze broeken. Van handen in je zak stoppen lijkt je kont namelijk groter, dat dat nog kan, nog groter, tja.

0 gedachten over “zwoegen