het begin is er

Bij de Gardener’s Journal heb ik al bij enkele blokken de kader rond gestikt vanavond, Sofarde andere stroken zitten los op de wand geplakt en het lijkt me geen gek idee om ze in zulk soort stroken er tussen te zetten, ipv 4 patches en 9 patches en kleine strookjes van 1 inch per stukje. Ik ga morgen gewoon verder kijken wat het mooist lijkt, en ik heb ook zo het idee dat ik hem best een stukje kleiner kan maken, dus dat-ie niet 140x 140 wordt, maar 120x 120 of zo. We zien wel.

Vorige week liet Ingrid haar ragtime zien op de bee en met haar toestemming laat ik de foto zien, zo mooi en aaibaar is die quilt geworden. Heerlesebee2 Het was trouwens weer flink afzien vanavond: Afzien en er was nog iemand met een affe quilt Heerlebee

0 gedachten over “het begin is er

 1. Anja.M

  Moeilijk he! uitzoeken wat het mooiste is.
  Die rag quilt vind ik ook erg leuk, staat op mijn lijst of het er ook ooit van komt?

 2. Inge Slaats

  Zó wordt je quilt mooi, goed plan met die stroken en de stofjes passen heel goed bij elkaar, ook de blauwe! Gewoon dóórgaan zo (hi,hi) en hij wordt helemaal top!

 3. miranda sol

  Ik zit helemaal te kwijlen van je journal of a gardener, maar die andere van de shoppers is ook geweldig. Misschien moet ik ook maar eens op zoek naar zo een patroon. Ik schrik vaak wel van die prijzen. Zal wel door mijn Zeeuwse achtergrond komen… Hoe doen jullie dat toch. Ruilen jullie onderling of zo? Lekt mij een stuk handiger, zodat je meer stofjes kunt kopen of zo. Groetjes