garden in wording

veel gepriegel en wisselen, snijden, stikken, uithalen en opplakken, ik heb nu 1/6e deel klaar Gardenj en 1/6e deel bijna klaar.

Miranda je vroeg hoe we dat doen, met die dure patronen. Voor je verjaardag vragen is een optie. Je kan soms ook gebruikte patronen kopen (op marktplaats), als de quilt eenmaal gemaakt is zal men hem niet snel een tweede keer maken.   Ik ken een beegroep die als groep zo’n pakket patronen koopt (zoals die girls day out quilt) en dan komt het op iets van 10 euro pp.

Tijdens het snijden van de strookjes en blokjes en afsnijden van het teveel aan de stitcherieblokken ben ik gewend het afval opzij te schuiven, maar nu heb ik het anders opgelost: ik heb een papieren tas deels ingeknipt, de flap onder de snijmat gestopt en nu kan ik lekker van tafel af schuiven zonder dat ik moet puinruimen.Trash Trash2

0 gedachten over “garden in wording

 1. Maya

  Je bent getagged! hopelijk niet voor de zoveelste keer…. als je het leuk vind om mee te doen is dit de bedoeling: Wat is de bedoeling? Neem uit de 4e fotomap, de vierde foto en vertel daar iets over. Stuur dan de tag naar 4 anderen….succes!

 2. miranda sol

  Bedankt voor de tip! Ik zal eens gaan zoeken…..en geen idee of de beedames het wat vinden. Maar ik ga het ze zeker eens voorstellen.
  Enne jullie kat, al bijna 20 jaar……dan heeft die het erreg goed of niet soms! Je quilt wordt trouwens prachtig….zit helemaal te kwijlen, warme groetjes uit een sneeuwrijk Amerika.

 3. monique

  Hoi Shirly.

  Wat is je stichery mooi geworden zeg, geweldig! als hij klaar is mag hij dan een keer in de etalage????

  grt Monique