supersmoker

Nog geen week geleden kwam ik thuis met de SuperSmoker  voor mijn wederhelft die er wat sceptisch tegenover stond. Terwijl iedereen op zijn vingers zat te kijken nam hij zijn eerste trekjesHandsupers2…"en?", we waren razend nieuwsgierig. "Het smaakt precies als een sigaret, alleen moet ik er wel harder aan zuigen.", was zijn commentaar. Nadat hij er in de kamer 2 keer van gerookt had -8 trekjes is ongeveer 1 sigaret, but who’s counting?"- vonden we dat er een raar luchtje aan zat, een soort tenenkaas.

Maar goed, daar kan de luchtverfrisser wel zijn werk doen. Het ging ons er om dat zolang Perry niet van zijn rookverslaving af kan raken, hij in ieder geval niet meer die schadelijke kankerverwekkende stoffen binnen krijgt. Geen asbak meer nodig, geen aansteker meer zoeken, heb je genoeg gerookt stop je hem terug in je zak, ideaal. En eens in de zoveel dagen op de lader zetten om de batterij (het deel waar het ‘vlammetje’ zit) op te laden.Ideaal ding, ware het niet dat de sigaret er nepperig uit ziet, het valt wel op.

Dit is ook de reden dat hij hem niet mee naar werk neemt wat ik wel jammer vind, want het effect is nu al merkbaar nu hij met gewone sigaretten is gehalveerd: hij hoest aanzienlijk minder en er hangt in zijn vrije tijdskleding geen sigarettenlucht meer. En hij is er na een week ‘proefroken’ nog steeds heel positief over, hij heeft het vanmorgen mee naar Domburg genomen waar hij 2 dagen zit vanwege zijn werk. Donderdagavond komt hij thuis en vrijdagmorgen ga ik weg naar Westouter tot zondagavond.

Oja, ik heb gisteren een dekmatras gekocht bij Ikea, eentje om mee te nemen tijdens het logeren, in de hoop op een goede nachtrust. Mijn keuze voor dit matrasje werd vooral bepaald door het gewicht en de massa; ik moet het makkelijk mee kunnen nemen en trappen op kunnen dragen. Hij weegt 2½ kg, 80 cm breed en opgerold past hij in een sporttas.37594_pe129554_s3 Dus van het weekend kan ik hem uitproberen op een stapelbed, wordt vervolgd.

0 gedachten over “supersmoker

  1. Margeeth

    Goh, dat bestaat dus écht, die supersmoker!
    En ik maar denken dat dat dus een nep-reclame was om mensen naar een kom-van-het-roken-af site te lokken. Zo zie je maar weer.