Helemaal bij gekletst

Zo, het schrijven over deze vakantie ging sneller dan gedacht, en vanavond heb ik nog enkele foutjes die er in alle hectiek in waren geslopen er uit gehaald, de grootste blunder was toch wel dat ik de bustour van Cambridge aan Oxford had toegeschreven, terwijl op de gedenksteen toch duidelijk Cambridge stond.

Kijk, deze heb ik allemaal gemaakt, niet schrikken☺

PhotobucketHet middelste blokje is gemaakt met de kleine Dresden Plate malletjes die ik hier heb gekocht, je kan het verslagje van het bezoek van Miranda en mij hier nalezen. Op de foto herken je misschien wel iemand, want het was op dat moment best druk in de winkel, erg gezellig!Photobucket het is leuk werk en de stofjes zijn zo schattig.En mijn buit uit diverse winkeltjes mag er ook wezenPhotobucketvoor de duidelijkheid heb ik een slideshow van gemaakt, en wederom: je kan op welke foto dan ook klikken -ook in een slideshow- om deze als groter exemplaar op je gemak te bekijkende Prym-map was eigenlijk voor Suzanne bedoeld, om al haar tekenspul in te stoppen voor onderweg, maar ze vond het onpraktisch. Ik weet er wel raad mee, handig formaat om mee te nemen voor de wachtmomenten (tandarts, station etc.) PhotobucketDe ketting met klokjes heb ik gepast (ik kijk hier wel glazig zeg), maar hij is me iets te zwaar voor rond de nek, dus ga ik hem gebruiken voor op een quilt, denk ik.

En dan het moment waar zipjezopje-aanhangers op hebben zitten wachten met dichtgeknepen billen, opgekrulde tenen en ingehouden adem, de foto van het cadeautje wat iemand van jullie kan winnen mits er hier een reactie geplaatst wordt:

Photobucket

0 gedachten over “Helemaal bij gekletst

 1. Heleen

  Die tijd wil ik ook nog eens ergens kopen! Hangt wel zwaar om je nek blijkbaar maar dat heb ik er toch graag voor over. LOL
  En ja, je hebt zo’n blik in je ogen alsof je helemaal weg bent in het niets (die tijd natuurlijk) Maar tjonge! Dat pakketje is wel super gaaf hoor! Zou bijna nogeens een reaktie plaatsen!

 2. Elly L

  Wat een prachtige blommen en helemaal die middelste mooi uitgekiend met die stofjes.
  Jij kan even voort met je aankopen. En die houten klosjes prachtig. Om die reden heb ik een keer quiltgaren gekocht, had het op dat moment helemaal niet nodig, maar ik vond het klosje zo leuk.
  fijn weekend
  groetjes Elly

 3. yvonne

  Wat leuk!!!!!!.
  Eindelijk iemand die tijd heeft gevonden.. ..
  Dat is toch iets wat wij quilters te kort komen.
  Ge weldige aan kopen,maar ik ben benieuwd naar het middelste bloemetje,is dat nu een ander model of zie ik dat verkeerd. groetjes yvonne

 4. Renske

  Ik heb genoten van je vakantieverhalen en je foto’s. Alsof we mee zijn geweest. 😉
  Mooie en handige souvenirs heb je gekocht. Leuk de tijd hanger. De bloemekens zijn ook mooi. Vooral de middelste.
  Je weggeef pakketje ziet er interessant uit.

 5. Anita deR

  Dat middelste bloemetje is zo leuk, zijn dat nu ook hexjes???
  De anderen zijn ook lief hoor, maar die middelste intrigeert me.
  Je souveniertjes zijn heerlijke herinneringen. En je weggevertje mag er zijn.

 6. katrien

  Leuke bloemmetjes heb je er weer bij.
  En wat een leuke aankopen.Die ketting met horloges heel leuk maar ziet er inderdaad te zwaar uit.
  geniet nog maar na hoor.

 7. Jeanine

  Wat een leuke dresden plate. Ik zag die ook al bij een andere site volgens mij? Zou je een keertje willen uitleggen hoe je de dresden plate hebt gemaakt. Dankjewel alvast!
  Jeanine

 8. Petra

  Dank je wel voor je berichtje op mijn blog. Ik vond het erg leuk om jouw werk te zien, wat een prachtige dresden plate! Maar ik vond het ook erg leuk om al die bekende plekjes in Engeland te zien. Ik ben dit jaar niet geweest maar ik kon zo toch genieten van good old Engeland.

 9. Mascha

  Leuk, he! Om deze bloemen te maken. je hebt elke keer een ander effect door de verschillende stofjes.
  Groetjes Mascha

 10. Berna

  Zo, ik heb echt even de tijd genomen om bij te lezen. Op een of andere manier wordt jouw blog niet aangemeld bij Google dat ie is bijgewerkt. Maar wat een heerlijke reis hebben jullie gemaakt in Engeland. Jammer dat jullie The Changing of the Guards niet live hebben gezien. In de winter is het om de dag maar in de zomer toch elke dag? En je hebt ook hele mooie aankopen gedaan. Dat wordt nog lang nagenieten!

 11. Berbel

  Leuke ketting, zeg!
  Heb een cd gekocht van Ludovico Einaudi n.a.v. jouw tip, bedankt… echt mooie muziek!
  Groetjes Berbel