Heerlijk quiltweer

Volgens mij zeg ik dit vaak, maar ik kan er niks aan doen; hoe harder de wind en regen tegen de ramen klettert, hoe meer ik geniet van het spelen met lapjes. Muziekje aan, alles bij de hand en geen zorgen aan mijn hoofd anders dan "hoe leg ik ze het beste uit." De Ragtime Romance blokken hebben allemaal de grond gezien, Zipje wilde al helpen met ze rafelig te maken door zijn tanden en nagels in te zetten, maar gelukkig vergden deze gekke 5 minuten zoveel energie, dat ik hem de rest van de dag niet meer heb gezien, gecrasht op Suzane's bed.  Ik heb de rijen weer genummerd en er mooie stapels van gemaakt (ze liggen nu uit het pad voor het geval Z&Z willen reorganiseren)

Photobucket Morgen begin ik er aan, tot rijen stikken, 10 rijen breed en 14 rijen lang, dat gaat een flinke klus worden. En ik ben ook gelijk met de klok bezig geweest, heb nu al 1 kwart af, alles met de machine!Photobucket het affe deel is nog niet gestreken, en ik ben nu al tevreden, wat een lieve stofjes. En waar ik ook heel blij mee ben, is dat ze bij de Parel niet zo krenterig krap snijden, ik heb nog genoeg stof over voor het maken van fouten (doen we niet); ik moet zeggen, ik maak het bij andere winkels wel eens anders mee, dat het zo krap is gesneden dat je er zelfs tekort aan hebt. 

Zo, en nu voor Annelies nog even mijn eigen gemaakte merklap showen, ik was 15 toen ik hem af maakte, en heb er met veel plezier aan gewerkt. De lijst is 45x 53 cm, en ja, Corina en Shirley zijn dezelfde persoon, over een gecompliceerd ding gesproken. Maar verder ben ik lekker gewoon gebleven hoor LOL☺

Photobucket Mocht je de foto's wat groter zien, en wat meer foto's hiervan, kijk dan maar even in deze album. En ja, die ene 'fout' (iets vergeten) zag ik pas na jaren.

Photobucket

0 gedachten over “Heerlijk quiltweer