Heeft een mens ooit genoeg quilts?

Toen ik Suzanne vroeg of zij de spinning wheel quilt wilde hebben als-ie af was, zei ze: "Maar ik heb er al 4!", alsof dat een geldige reden is om te weigeren. En toen gingen we uit het hoofd de quilts van Evelien tellen, ze heeft er ook 4 voor op bed; Tim komt er bekaaid vanaf, met 3, of hij deze vrolijke quilt ooit op bed wilt hebben, vraag ik me af. Maar het is wel leuk om te hebben voor later, als-ie op zijn eigen woont, of met vriendin samen, dat er ook een minder stoere quilt in huis is. Even showen welke quilts ik al voor wie heb gemaakt:

Photobucket Photobucket Photobucket en welke heb ik ook alweer voor ons bed gemaakt? Photobucket Poeh, ik dacht dat het er meer waren, de antiek komt ook nog op ons bed, dus dan hebben wij er 4.

0 gedachten over “Heeft een mens ooit genoeg quilts?

 1. betty

  Lekker warm slapen voor jullie allemaal!! Het mag altijd winter blijven….
  Onze kinderen kunnen toch niets weigeren, toch?

 2. Berna

  Leuk al die verschillende quilts zo bij elkaar. Dan komen mijn kinderen er bekaaid vanaf met ieder 1.
  Goed weekend!

 3. Risja

  Inderdaad lekker warm zoveel quilt´s op je bed 😉
  Mooi hoor zo verschillend.
  Wij hebben ieder ook maar één quilt voor op bed.

 4. Henk

  …. en dan tel je alleen nog wat je zelf in huis hebt. Hier liggen er ook nog een aantal op de bedden, dat geldt ook voor de rest van de familie…..
  Zitten echt hele mooie bij!
  Groeten, Henk