Harry Potter deel 7

Vanavond zijn we met het hele gezin naar de nieuwste Harry Potter geweest, wat was dat gezellig! Ik weet nog de eerste keer dat we gingen, kleine kinderen waren het en o wat was het spannend. En moet je ze nu zien, jong volwassenen, en ja, het was weer spannend, anders spannend dan the Grunch en Saw, gelukkig wel zeg! Om ons heen zaten allemaal mensen onze leeftijd, dus ouders met hun kids die ook rond de 18 waren, zo leuk om te zien, dit is zo'n typische familiefilm die niet alleen met de leeftijd van de hoofdrolspelers mee groeit, maar het publiek groeit ook meet de film mee. Op weg naar huis hadden we het allemaal (op de bestuurder na) over dat we het laatste boek echt weer gelijk gingen lezen, even om het geheugen op te frissen. Nee, de film haalde niet alles op, er was veel weg gelaten en ook nogal wat toegevoegd/veranderd, maar het ging niet ten koste van de kwaliteit vond ik, ik zou hem zo nog een keer willen zien.

0 gedachten over “Harry Potter deel 7

  1. Berbel

    ook toevallig! Wij komen net terug van de film, ook met z´n allen geweest; zoon van 19 dochter van 17 alle 2 met Harry Potter meegegroeid.
    Groetjes Berbel

  2. Erica

    Jaaaaaaaa, leuke film hè! Ik ben ook geweest met mijn 2 dochters van 19 en 21. Ter voorbereiding hadden wij al een Harry-Potter-sessy achter de rug (alle voorgaande films in 3 dagen, pfjoe!)