Halsterse bee

Vanavond was de mini-bee in Halsteren bij Angela, het was een productieve bee voor mij,Photobucket ik heb van de uitgeknipte deeltjes van dit lapjePhotobucket weer een Dresden Plate bloempje kunnen maken (als je op de foto klikt, kom je in mijn album waar je een nog grotere foto hiervan kan zien, voor wie draadjes wil tellen), ik heb hem deze keer met de matrassteek aan elkaar gezet; ik had geen donkerblauw garen bij me, en na 1 naadje met de overhandse steek (boerenhemdensteek) doen, vond ik het witte garen te opvallend aanwezig. Angela was stroken aan het snijden voor haar Bargello, Miranda was hexagonnen aan het naaien en Julie was hexagonnen aan het tekenen en uitknippen.

En natuurlijk was er iets te snoepen bij de thee/koffie: mini-tompousjes, mmmm. Vanaf volgende week kan het niet meer, dan moet de riem weer aangehaald worden, de zomerkilo's (2) moeten er af plus nog een stuk of 6 -minstens- voor de kerstperiode.

0 gedachten over “Halsterse bee

  1. miranda sol

    `Hahaha, ziet net de foto’s en de reacties….lig helemaal in een deuk! Durf me gelijk nergens meer te vertonen met het hexagonnen BH-tje….Misschien dat er maar van maken voor in het quilt-weekeinde.
    Me