grijs

Grijs is de kleur van hoe ik me momenteel voel, moe en down, en ik kan niet veel info aan; mijn hoofd lijkt dan één en al chaos en het nadenken over een vraag of probleem wordt dan geblokkeerd. Grijs zijn ook de hormoonpilletjes die ik nu slik, nog 3 dagen en dan mag ik weer aan de witte pillen en dan zal de grijze mist wel weer wegtrekken. Tot dan is het behelpen.

Gisteravond zijn we naar Osaka geweest, Tim’s feestetentje nog vanwege zijn verjaardag de 24e. Het eten aan de bakplaat was als altijd weer heerlijk en veel, en gezellig.

Over Tims verjaardag had ik ook nog niet geschreven, dat we hem om kwart voor 6 ’s morgens al toezongen en een half uur later iedereen weer lag te pitten, behalve Suzanne die ging douchen en Tim die zijn nieuwe beeldscherm en speakerset -speciaal geschikt voor de games die hij speelt op de pc- wilde installeren. Ik lag er in bed naar te luisteren hoe hij alles begon uit te pakken en neer te zetten, terwijl zijn  bureau nog vol met oude spullen stond, en ben toen maar uit bed gekomen om hem te helpen. Hij was al lang en breed op school, ws al aan zijn kleine pauze bezig toen ik er eindelijk mee klaar was; alles stond en hing, inclusief de boxen achter het bureau waarvoor ik gaatjes in de betonnen muur had moeten boren. Het zweet stond op mijn rug, want het was buiten ook weer een partijtje warm aan het worden. Knallende hoofdpijn en een zere rug van in gebogen houding onder en achter zijn bureau te hebben gestaan, en ik kon nog niet rustig aan doen; ik was nl het kabeltje vergeten te kopen waarmee zijn X-box 360 live met het beeldscherm gekoppeld moest worden, en daar was het allemaal om te doen geweest. Dus ik de stad in, naar Dixons, die net gesloten was vanwege brand bij de V&D. Gelukkig had Bart Smit het ook en was ik om 12 uur weer thuis.

Het werkte allemaal prima, en hij was dolblij; de volumeknop van de speakers werd enthousiast uitgetest. Zijn bureaulamp was wel gesneuveld (transformator) tijdens alles verplaatsen en opruimen, dus kreeg hij zolang mijn bureaulamp te leen, en toen ik vrijdagmiddag om 4 uur mijn lamp weer om wilde ruilen door een nieuwe lamp er neer te zetten die ik net had gekocht, viel het voetstuk van mijn lamp met een klap op de X-box, en toen was die stuk. De X-box. 400 euro in het putje, want valt niet onder de garantie. Ik zat er toen helemaal door, Tim reageerde gelukkig sportief door zijn World of Warcraft weer te installeren, zodat hij toch kon spelen. Volgens Microsoft helpdesk zou onze verzekering deze schade wel dekken, maar vanwege weekend en Pinksterdagen weten we dit dinsdag pas.

Om 6 uur zaten Perry en ik bij de Siematic-showroom -ik met een knallende hoofdpijn- en kregen we de pc.tekening van de door ons uitgezichte keuken te zien, heel mooi Keuken , de kleur is niet zoals op het plaatje, meer donkergrijs/bruin.

0 gedachten over “grijs

  1. Yvonne

    Da’s wel véél pech op enkele dagen zeg…
    Doe maar wat rustig aan tot de grijze pillen en mist weg zijn!
    Knuffel van

  2. Marie-Thérèse

    Goh zeg, wat een hoop ellende achter elkaar. Ik zal voor je duimen, dat het onder de dekking van je verzekering valt. Groetjes