gevecht tegen de overtollige kilo’s

Nu dat de behandeling tegen kanker precies een jaar en een dag achter me ligt (het lichamelijke gevecht, geestelijk zal het nog wel een tijd duren eer ik het naast me neer kan leggen), begin ik aan het gevecht tegen de kilo’s, ik ben er klaar voor. Ik ben er de laatste weken achter gekomen dat ik het niet zonder hulp kan doen, ik heb een stok achter de deur nodig, peptalk en zulks. Ik hoop dat ik het zal vinden bij de Weight Watchers ; op deze site heb ik een adres gevonden in Roosendaal waar ze zitten, ‘vind een cursus’ staat er rechts in een vakje. Dieet_1Ik ben 18 kg aangekomen sinds januari 2006, dat is heel veel. Als ik die kwijt zou kunnen raken op een gezonde manier, dan teken ik daarvoor.

Ik zal op mijn weblog over mijn hopelijk succesvolle afvalresultaten schrijven, wie weet zijn er meer lezers die het leuk vinden om samen met mij te starten. Op de site staat dat je elke week gemiddeld 1 kg kan afvallen, dat is veel! Dat zou betekenen dat wanneer ik in September op controle bij de specialist moet, ik ruim 12 kg al kwijt ben, die man schrikt zich lam! Maar dit is wel wat hij me vroeg de laatste keer dat ik op controle was, dat ik op dieet ging, en met het Sonja Bakker dieet had hij geen problemen. Dan kan hij met de W.W helemaal geen problemen hebben. En net nu ik de succesverhalen van enkele leden van de Weight Watchers aan het lezen ben, komt Perry naar me toe met een grote zak M’M’s. Wat een timing! 1 handje vol dan maar, om het af te leren?

0 gedachten over “gevecht tegen de overtollige kilo’s

  1. Erica

    Geweldig dat je met afvallen gaat beginnen, je bent in ieder geval op de goede weg. Ik ben benieuwd of het je met de Weight Watchers lukt om het vol te houden. Ik ben na mijn baarmoederoperatie door de daarna te slikken medicijnen ook 20 kilo aangekomen, en die zitten er na 5 jaar nog steeds aan, helaas. Ik wens je succes!