Goed gedaan meisie

Op de bee vanmiddag heb ik de zigzagrand er aan gezet, en ik heb het in 1 keer goed gedaan! Komt ook vast omdat er minder afleiding aanwezig was, we waren er maar met z'n tweeen, jammer maar het was er niet minder gezellig om. Op onderstaande foto zie je enkel de 4 hoeken, onderaan deze blog zie je de hele quilt.

Photobucket

Angela was lekker aan het werken aan haar PhoebePhotobucket ze had een heel leuke ventje en meisje om er op te appliqueren, maar helaas was de accu van de digi leeg, en was dit de enige foto die ik vanmiddag heb gemaakt.

Eenmaal thuis was het haasten, boodschapje doen, naar muziekles en daarna eten klaarmaken en na het eten hup naar de volgende bee, met Miranda. het was daar behoorlijk druk, we pasten net met z'n allen in de serre. We vielen met onze kont in de boter, er waren 2 dames die trakteerden op taart, mmm.Photobucket Deze foto heb ik gemaakt zittend achter de naaimachine, ik mocht aan het hoofd van de tafel zitten, helemaal achter in de serre. (geen kandelaar, touw of andere moordwapens gezien). Morgen laat ik wel zien wat ik heb gemaakt op de bee, het is namelijk nog niet helemaal af; doe ik morgen.

Photobucket Nog een border en dan nog 1 rand, en dan is-ie af! Ik heb gedroomd over de laatste rand, dus het wordt wel tijd dat-ie af komt. Hopelijk is-ie klaar voor het Loon op Zand quiltweekend 4 Maart, georganiseerd door Dorry, waar ik samen met mijn moeder naar toe ga. Het was vorig jaar heel goed bevallen, en ik zie op de site van Dorry dat er nog maar 2 open plaatsen zijn voor dan (vast vanwege carnaval), als je nog niet heb geboekt zou ik het gauw doen, het is er zo leuk. Lekker kletsen, naaien, buurten, de hele dag doen wat je wilt,op gezette tijden lekker eten en drinken, naar buiten de beentjes strekken in het bos of langs de weilanden. Mmm ik heb er al zin in!

0 gedachten over “Goed gedaan meisie

 1. Judith

  Mooi is je quilt geworden.
  Ik had graag naar het weekend gekomen, maar ik heb beiden weekenden andere dingen te doen.

 2. Anita A

  Wat wordt je top mooi, ga zo door zou ik zeggen !!
  Loon op Zand is voor mij te ver uit de buurt, helaas, had je graag een keer ontmoet.

 3. Erica

  Oh, je top ziet er al mooi uit! Geen quiltweekend in Loon op Zand voor mij, het weekend in Elst komt er ook al weer aan en één weekend weg van DH vindt hij genoeg….

 4. Merel

  Huh, doe je cluedo ofzo? Zou een strijkbout ook niet een moordwapen kunnen zijn? Kan hard aankomen, om nog maar over de hete bijverschijnselen te zwijgen 😉
  Groetjes, Merel