Vreemde beesten of wat?

Het was bijna tijd om weer naar werk te gaan, en als gebruikelijk rookte mijn ventje buiten nog een sigaretje, beetje heen en weer lopend, en naar de grond kijkend. Opeens roept hij mij erbij: "Shirley, kom es effe". Met een bezorgde blik wijst hij naar de grond, op de tegels ligt iets wat hem verontrust, en ik maak tempo (ben gek op analyseren van restjes muis of vogel). "Wat zouden dat nou zijn voor een soort wurmpjes? Bij de achterdeur liggen er nog meer.", en hij wijst naar de sliertjes op de grond.Photobucket Ik schiet in de lach en pak zo'n sliertje op, met blote handen, en zie de gruwel op zijn gezicht. Nou, kijk, dit is een uitwerpsel van wat daar op de bank ligt, ik heb nl de quilt hier uit staan kloppen nadat-ie uit de droger kwam, dit is gewoon stof. Haa, mijn dag kan niet meer stuk!

Photobucket De quilt ligt mooi op de bank, zo vinden ook de katten, alleen moet je er niet met je donkere kleren op gaan zitten, want je zit de eerste tijd onder de losse draadjes. Ik ga hem over een paar dagen weer wassen en uitkloppen, en van lieverlee wordt-ie alleen maar mooier en verliest-ie ook steeds minder draad.

En Jipppieeee, de dag begon goed, maar eindigt nog beter: Evelien is voor haar cardioblok geslaagd!! Het examen voor dit blok was heel zwaar (oa veel meer vragen maar wel in dezelfde tijd), ze had al eerder gehoord dat er maar 20% (of daaromtrent)  8% er doorheen was gekomen, en bij de controle -want dit was zo weinig dat er iets aan de hand moest zijn met de vragen- bleken er bij veel vragen meerdere goede antwoorden mogelijk en werd het opgetrokken tot 63% geslaagd was, en daar zit ons meisje bij. Jullie willen niet weten hoe trots we zijn!

Photobucket

0 gedachten over “Vreemde beesten of wat?

 1. Berna

  Goed van Evelien. Gefeliciteerd!
  En wat een giller van die wurmpjes! Het resultaat van de quilt is leuk! Ooit……een WIMmetje van oude geruite overhemden of zoiets.

 2. Marjolein

  Fantastisch van Evelien, gefeliciteerd!!!! Wat een giller van die draadjes, zie het zo voor me ! Een levende quilt die kleine quiltjes baart ! :- ))) Groetjes, Marjolein.

 3. Risja

  Supertrots dat kan ik mij voorstellen.
  Lachen hoor om je DH moet hij een nieuwe bril?
  Mag ik een vraagje stellen over je lensquilt.
  Weet jij nog hoeveel stof je nodig hebt gehad hiervoor?
  En hoe groot heb jij henm gemaakt?
  B.v.d.

 4. miranda sol

  Wat een dagje…je quilt is jummy, jummy, give my some-y en een dikke pluim voor Evelien! Wederom een pak van je hart voor der moedertje