Girls Day Out middenblok af

made by Shirley  hehe, tijdens het kijken/luisteren naar de memorial van M.J. heb ik de laatste hand gelegd aan dit blok, nu pas zie ik dat het kanten randje qua kleur wel erg afsteekt, zo wit, terwijl het in het echt niet opvalt. Dit blok is niet helemaal af, er moet nog een naaimachine op de tafel rechts komen, en 2 vogeltjes boven het huis, maar dit zijn knoopjes die ik zo gauw niet kon vinden. While watching/listening to the M.J. memorial I finished tis block. Looking at it on the screen I think the lace is too white, I didn’t notice it before. This block lacks a few buttons, 2 birds and a sewingmachine, I’ll add them after quilting.

made by KrekeltjeSo far so good, I still have quite a bit of stitching to do, but I’m not complaining; it’s so relaxing to work at, though Zopje doesn’t like it. When I’n working on the blocks he can’t sleep on my lap.The rick-rack on the Fashionshop still needs to be sewn on. Tot zover ben ik dus, en ik heb nog een eindje te gaan, maar mij hoor je niet klagen. Heerlijk werk om te doen, ontspant me helemaal, maar Zopje vind er niks aan, hij past niet op schoot als ik aan het borduren ben.

0 gedachten over “Girls Day Out middenblok af

  1. Marie-Jozé

    Ziet er geweldig uit. Ik heb mijn eerste blok bijna af ( block2) Ik heb wel de knoopjes gekocht ze zijn geweldig leuk maar ook duur.