Girls Day Out 2

Zo, het 2e blok van de Girls Day Out heb ik ook af voor zover als het gaat, de kraaltjes liggen er zomaar los op, om jullie een idee te geven hoe het er uit kan komen te zien, ik geloof dat in de hoge potten koekjes oid moeten komen, maar die zijn op. Ik ga de kraaltjes enzo er pas opzetten als de quilt doorgequilt is, want dat werkt niet lekker en stel dat ik voor die tijd de blokken nog even wil strijken, dan strijk ik de boel kapot.

blok 2

Tim was gisteren met school naar Amsterdam, 2 musea bekijken en daarna hadden ze een uurtje of zo voor zichzelf vrij. Zonder dat ze het erom deden liepen ze opeens op de Wallen, hij vond de dames achter de ramen heel erg vriendelijk; Ze zwaaiden allemaal zo vriendelijk lachend naar ons.", zei hij, maar ze waren toch maar niet naar binnen gegaan.Cid_dfa4592b87dd4b66bf3344ac5874453

0 gedachten over “Girls Day Out 2

 1. Ines

  Wat wordt het mooi!

  Hij was wel een eind uit de slinger, want je hebt daar alleen het sexmuseum 😉

  Groetjes
  Ines

 2. henk

  Inge vergeet The Hash, Marihuana and Hemp Museum‎ te vermelden.
  OOO, die boze grote stad met al haar verleidingen. Toch is er geen andere grote stad waar ik liever kom en me veiliger voel, echt waar! ……….en dat heeft niets te maken met voornoemde musea, hihi..

 3. miranda sol

  Ik ben jaloers op je snelheid hoor. Ik vrees dat ik teveel droom en kijk, en daarmee mijn tijd verdoe. In ieder geval veel zonnestralen vanuit het warme Virginia gewenst!