an other Gardener’s Journal

De Gardeners Journal top van mijn moeder lag te wachten tot Zopje klaar was met zijn gekke 5 minuten die al een paar dagen duurde. De schoenen van Suzanne moesten er aan geloven, ze werden aangevallen in een onbewaakt moment. Zopje Gisteren waagde ik het er op, hij was in 2 uur helemaal getagged. 

a Gardeners Journal

en vandaag ben ik hem gaan doorquilten, eerst de stitchery blokjes om de boel vast te zetten

Photobucket en a Gardeners Journal zie hoe mooi de tekeningen naar boven springen, het is een flinke klus waarbij ik me goed moet concentreren, ik wil geen borduurdraadje raken. Alle blokjes zijn nu gedaan en morgen ga ik de rest rondom doorquilten, ik wil het in een blaadjesmotief doen met een zwierige krul tussendoor in mooie multicolor King-tutt garen.

En voor de rest heb ik morgen nog meer te doen, overhemden voor mijn ventje kopen, aangezien ik een paar weken geleden iets van 10 stuks weg heb gedaan wegens heftige slijt aan de kragen en manchetten. Ook heb ik nog 2 blokjes van GDO getekend waar ik aan verder wil gaan, het café en de berenwinkel.

De foto’s heb ik in Photobucket gedaan, eens kijken of dit bevalt bij jullie met bekijken en zo. Ikzelf vind het een beetje bewerkelijker met uploaden, maar goed, dat zal wel wennen.

0 gedachten over “an other Gardener’s Journal

 1. Thea

  Wat wordt hij (zij?) mooi! Het is inderdaad een mooi effect, doorquilten langs de borduurtjes. Lijkt me trouwens een enorm gepriegel om dat zo op de machine te moeten doen. Knap hoor.
  Succes met de rest.

 2. Melody

  Je log is gekeurd hoor, kom je snel een kijkje nemen en je rapport met award halen?
  Je mag dat uiteraard op je log zetten, zouden we zeer waarderen, zeker als je er dan ook nog eens een link naar de keuringslog bij plaatst!

  Lieve groeten, Snoopy en Melody

 3. annette-p

  Wat wordt hij mooi, deze Gardener Journal!!

  Vertel ‘ns: wat het je zoal aan je machine hangen?
  Helpt dit allemaal om makkelijker te kunnen machinequilten of heeft het een andere funktie?
  Ben even heel nieuwschierig.

 4. Shirley

  @ Annette-p wat heb ik allemaal aan mijn machine hangen vraag je, nou, niet zoveel hoor. Achter op de machine zit een klossenhouder geklikt, zodat ik klossen garen van verschillend formaat kan neerzetten, er zitten nl ook draadgeleiders bij. En die stang die je er half boven ziet is een daglichtlamp, kan niet meer zonder.