Gewoon omdat het zo lekker is

O jee, hoor ik mijn ventje denken, wat heeft ze nu weer geschreven? Niks ondeugends hoor schat, wees maar niet bang.

Maar als je de stoel amper uit komt, omdat je je beroerd voelt, dan zie je nog eens wat, mits je de oogjes open houdt. Ik hoorde een gekwetter en keek toen richting vogelrestaurant, want doordat gisteren vlak voor mijn ogen een jonge ekster bijna gekidnapt werd door een joekel van een Kauw dacht ik dat het weer zoiets was, maar neen; het potje pindakaas was tot op de bodem leeg geschraapt, dus heb ik er weer 2 eetlepels in gestopt, ditmaal heb ik er strooivoer door gemengd, met zonnebloempitten gedroogde insekten enzo meer. Ik kon me inhouden de lepel na afloop af te likken, maar net.Photobucket

0 gedachten over “Gewoon omdat het zo lekker is

  1. Merel

    ach zonnepitten zijn gewoon lekker en insecten vullen je eiwitten goed aan, bovendien krijg je er daar ongemerkt ook heus wel wat van binnen hoor!
    Groetjes, Merel