gauw dan

Even vlak voor ik erin duik nog een logje plaatsen.
Vandaag is mijn moeder er weer en ze had lekker een quiltblad en een ‘handwerken zonder grenzen’ mee. Wat stonden daar mooie dingen in! Ook had ze foto’s op digi mee van de tentoonstelling in Breskens, echt de moeite waard en ik zal ze proberen snel op quiltnedfotolijst plaatsen.
Hier een voorproefje:

Verder heb ik de hele middag zitten wachten op Bo-frost, want ik hield rekening met wat we gingen eten met wat zij gingen brengen. Om half 6 kwam mijn moeder er achter dat ze pas volgende week kwamen dus snel nog in de kastjes gedoken om groenten uit pot te pakken, en in de diepvrieskist lag zowaar nog voldoende vlees en kaassouflees om de magen van 7 man te vullen. Mijn broer kwam ’s middags en bleef eten. Gelukkig stonden de aardappels al op en zaten we iets na 6 uur al aan tafel.

En de post heeft mooie dingen gebracht voor me: Katrien had via ‘Lost fabrics site’ een oproep gedaan voor mijn gele Aunt Grace stof en jawel, een hele yard kreeg ze zo te pakken en heeft ze naar mij opgestuurd. Mijn dag was helemaal goed! Dikke kus en driewerf hoera voor Katrien! De stof is al gewassen en hangt nu te drogen.

De sneeuw is weg, de vaat gedaan, de topotoest bij Suzanne goed geleerd en de katten zijn weer rustig. Vanmorgen vloog Zopje Zipje volop aan en vlogen de zwarte plukken haren door de keuken. Het leek wel oorlog zo’n herrie. Gelukkig zat Witje toen nog in de garage te eten, niks vermoedend. De rest van de dag liepen de katten heel erg op hun hoede door het huis, Zipje zoveel mogelijk mijdend.