garage update

Garage3_1 Garage4 Garage_8

Boven de foto’s genomen vanaf de voorkant (garageklep) van vrijdagochtend  en middag en de opgeruimde is van deze middag, en hier onder zie je de garage van de achterdeur bekeken.

Garage1_1Het is er flink van opgeknapt en lekker ruim om door te lopen.  De rode en 1 grijze krat zitten vol of bijna vol met losse spullen, zoals verlengsnoeren en haspels in 1 doos en barbecue spullen in ook 1 doos.  Ik moet alleen nog stickers op de dozen plakken met wat er in zit, anders moet je nog zoeken. Wat ook handig is: de skates kunnen per paar in 1 vak in de kast met de smalle schappen. Kunnen ze niet omvallen ook.                     Garage_5 Garage_6 Garage_9

Op de laatste foto zie je nog net rechts de fietspomp hangen aan een haakje aan de muur. Wel uit het pad maar niet uit het zicht. Vond ik wel een slimme zet van mezelf. Wat links bij de achterdeur in het hoekje staat moet nog opgeborgen worden (op deze plek komt de 20e zoiets een werktafel van Ikea die thuis wordt gebracht) en ook staan er nog wat spullen die weg moeten. Het is als deze maar dan zonder wieltjes en zonder rail onderaan, is 90x65x 90 cm l(xbxh) prima! 19997_pe054224_s3_1

Bijna alles wat weg moet heb ik in het tuinhuisje gestalt, ik wilde de garage zo leeg mogelijk hebben. Misschien dat er morgen nog wel wat naar toe gaat, maar het probleem is nu dat het tuinhuisje propvol staat 🙁 Dit is het volgende projekt om aan te pakken.

En nog 1 plaatje: Dinner we hadden een gast aan de keukentafel vanavond, of ik kan beter zeggen: naast tafel.  Dinner_2

Zopje zit daar bijna altijd als ik hem niet voordat we aan tafel gaan buiten heb gezet, hij bedelt niet hoor, maar kijkt met zo’n belangstelling naar wat er aan tafel gebeurt, dat er af en toe zomaar iets op de grond valt dat hij lust. Heel erg, ik weet het. Hier zit hij op de stapel kranten en huis-aan-huis bladen van afgelopen 2 dagen ; soms is de stapel een beeltje onstabiel en glijd hij er wel eens af. En wie kan het dan allemaal oprapen?

Voor de nieuwsgierigen: wat op brood ligt is geen dikke laag boter; we hebben net allemaal scrambled eggs op brood gedaan, Perry had het klaargemaakt.

23033_pe107807_s3 Deze is ook van Ikea, Värde heet-ie en is 146x 65x 90 (lxbxh) en als de verbouwing gedaan is (Mei of juni) kopen we hem, hij is perfect als snijtafel. De laatjes zijn ideaal om mijn lapjes in op te bergen. Perry zei dat mijn grote kast dan leeg zou komen, maar dat heeft hij verkeerd begrepen. Tssss.

0 gedachten over “garage update

  1. Emmelinda

    Wow wat een ruimte in de garage! Wat heerlijk! Wij hebben hier maar een klein schuurtje en daar zou ik ook wel (een boel) ruimte willen hebben want nu kun je er niet eens in lopen zonder te hink-stap-springen 😉