zondag rustdag

Zondag rustdag maar niet in dit huis 😉 Evelien was al voor 8 uur uit bed; ze wilde zo veel mogelijk halen uit haar laatste vrije dag. Ze heeft nog veel zitten leren voor haar PTA’s, 4 in 3 dagen. Suzanne was er ook vroeg uit, maar liep nog tot 11 uur in haar pyjama rond te dabberen en was toen ook opeens de deur uit om bij haar vriendinnetje te gaan spelen. Ze belde tegen de avond of ze er mocht blijven eten en werd pas tegen half 9 vanavond thuis gebracht.

Tim zat vooral gefrustreerd achter zijn pc, internet was zo traag als dik stront door een rietje en ipv af te sluiten en iets leuks te doen zat hij alleen maar te foeteren op de internetverbinding. Af en toe kwam hij beneden om te X-boxen, maar de pc trok toch harder, ondanks de traagheid.

Perry heeft tot half 3 zoiets lekker met zijn postzegels gespeeld, tandjes tellen en zo 🙂  en toen heeft hij 2 plafondlampen opgehangen. Ging niet zonder slag of stoot: er moesten gaten in het plafond komen en hij wilde de handdoek eigenlijk al in de ring gooien met het excuus dat hij niet de juiste boor hier voor had, maar mijn antwoord om dan Pierre even te vragen of hij zijn boor mocht lenen had een ondertoon van: "die lampen hangen voordat het avond is, maatje."

Het heeft de hele dag af en aan gemiezerd, er was geen bal aan. Ik heb overhemden gestreken, met een koelkast heen en weer geschoven in de garage, ach je moet toch wat met je energie hè; dacht dat hij beter zou staan tegen de kast, maar dan kon ik de fietsendrager nergens meer kwijt, dus hup, werd de koelkast weer terug geschoven. Niet voor niks hoor, ik kon nou mooi de vloer onder en achter de koelkast schoonmaken. Niets van waarde gevonden, da’s balen. Suzanne vond eergisteren met inruimen wat geld (dubbeltjeswerk) en toen ik zei dat al het geld dat ze vond met opruimen inhaar eigen zak mocht steken had je haar moeten zien glunderen. Alsof ze opeens een schatzoeker was geworden.