friemeltjes op quilt

De sampler die ik 14 jaar geleden heb gemaakt fungeert als verzamelplek van alle speldjes, pin, medailles en broches, soms is een speldje wel leuk maarSpeldjes_1 te zwaar om te dragen en speld ik hem ook op de quilt.Speldjes2  Ik ga zo naar een quilttentoonstelling in buurthuis Keyenburg 70, dat is vlak bij waar wij gaan wonen over een maand. Misschien is het een actieve quiltgroep waar ik ook nog bij kan, wie weet?

Potjes zover ben ik gisteravond gekomen, de bruine strips liggen er los tussen, ik moet de zijkanten van de rijen nog wat smaller maken, bruine strips konden niet langer. En dan even bedenken hoe ik hem verder ga maken, recht toe recht aan of net even iets anders verzinnen.

0 gedachten over “friemeltjes op quilt

  1. Adrie J.

    Die bril staat je erg leuk, Shirley! En ik vind het je zelfs jonger maken 🙂
    De pedicure heb ik sinds een jaar ook ontdekt en ik vind het heerlijk! Als je er vandaan komt is het net of je op wolkjes loopt. LOL!
    Goed idee, met die speldjes op je quilt, ik denk dat ik dat ga overnemen, ik weet ook nooit waar ik die dingen moet laten, met het gevolg dat ik nog wel eens moet zoeken waar ik dát speldje heb gelaten dat ik nú moest hebben 😉
    groetjes, AdrieJ.