fotowissel

Links in beeld staat een foto van moi, maar de laatste dagen gooit dashboard (van web-log) deze Photobucket er steeds af, om de vorige er terug te plaatsen. Vind ik niet leuk, en dat toont de foto die ik nu heb geplaatst, en die er hoogstwaarschijnlijk ook weer afgegooid wordt. Zou er iemand van het weblog team mijn oude foto gewoon veel mooier vinden?

Photobucket

Gisteravond wilde ik zalmwraps maken, de borden stonden al op een rij, de tortilla's lagen netjes op het bord en ik opende het bakje Paturain -een half uur eerder lag deze nog in de winkel- en zag tot mijn verbazing een vloeibare witte massa. Ik keek op de houdbaarheidsdatum, maar nee, hij was gewoon vers, dus daar kon het niet aan liggen. Ik roerde er met het mes in, kijken of hij zo weer dik werd, maar ook dat hielp niet. Gelukkig had ik er nog eentje gekocht, maar toen ik het potje voor het openen schudde, hoorde ik het klotsen. Ook al niet goed. Ik viste het in elkaar gepropte bonnetje uit de vuilnisbak, en met tas en sleutels in de had gaf ik een brul naar boven: "Ben heel even weg", en vloog weer terug naar de winkel.

Bij de snelkassa moest je wezen voor retourneren, dus wachtte ik braaf mijn beurt af, de dame voor me had moeite met sigaretten uit te zoeken, maar koos voor een blitse glimmend roze merk, het kleurde goed bij haar oorbellen, zei ze kirrend. What ever.

Ik mocht, en schoof de 2 doosjes vloeibaar geworden smeerkaas naar het meisje, met tekst en uitleg. Ze keek alsof ze nog nooit van Paturain had gehoord, en vroeg me of het dan niet normaal was dat het vloeibaar was, op Fetakaas ligt ook water, zei ze. Ik zei dat ze dat in haar pauze maar moest uitproberen met deze potjes, en ik kreeg mijn geld terug. Toen ik bij de kaashoek was, pakte ik weer een bakje Paturain, maar om zeker te zijn hield ik het bij mijn hoofd en schudde het doosje heen en weer. Een mevrouw zag het met grote ogen aan, en liep met een vraagteken boven haar hoofd verder, (zo snel mogelijk bij dat mens vandaan wezen, je weet maar nooit). ☺

0 gedachten over “fotowissel

  1. Janny

    Weet je, om zo’n blogje kan ik nu smakelijk lachen, het had mij ook kunnen overkomen….hihi !
    Dankjewel voor je reactie op mijn weblog !
    groetjes, Janny