foto’s opruiming

Eerst de logeerkamer zoals hij nu is, zoals hij tevoren was is geen foto, de lens wist niet waarop te focussen, zoveel zooi! Logeerkamer3 Logeerkamer

Nou, hier kan Don wel een tijdje crashen, me dunkt.

Suzanne’s kamer Skamerwas met 1 shot in de picture, er moeten nog wat klein rommeltjes gesorteerd worden wat in kastjes en laatjes liggen, dat is haar manier van opruimen als ze door de bomen het bos niet ziet. Gelukkig heeft Evelien haar wat geholpen met de kledingkast uitmesten en liggen al Eveliens kleren en bijbehorende spul in de ene helft, de grootste helft wel te verstaan; zij heeft een hele goede deal gesloten op deze manier.

Ekamer Dit is dus  de kamer van Evelien, wel klein hoor, het voeteneinde van haar bed zit onder haar bureau maar hier valt heel goed mee te slapen aldus Evelien.Ekamer_2

En hoe geil Orlando Bloom de kamer ook in kijkt, hij weet ook donders goed dat dit deel van de kamer misschien nog aangepakt moet worden. Beetje hutje mutje met die kastjes en bakken.

Overloopje Ik ben nou bezig het overloopje aan te pakken, niemandsland; je ziet het niet aan af maar er is al 1 vuilnisbakzak vol met afval uit sinds die foto is genomen, en wat er in die kist zit wil ik niet weten. De kamerdeur van de logeerkamer blijft heel erg dicht, daar mag alleen even in gekeken worden om de rust op te zuigen.

0 gedachten over “foto’s opruiming

  1. Anita der

    Hoi Shirley,
    Wat ben je ijverig geweest, Je hebt eer van je werk in ieder geval. Wat heb je toch veel moie dingen gequilt.
    Tot het weekend Groetjes Anita

  2. Shirley

    LOL die Arja, de breinaalden zijn van Evelien, toen ze een sjaal ging breien. De sjaal is af en de pennen en restjes wol verdwijnen dan onder een kledingstuk of onder een quilt.