opruiming

Al een paar dagen niks van me gehoord, daar was gelukkig een niet zo’n vervelende reden voor: we zijn aan het opruimen/leegruimen en niet te zuinig. De hele zolderkamer moest leeg omdat mijn broer op 1 maart zijn huis uit moet (eigenaar heeft huis verkocht en Don kreeg 2 maanden notice) en hij heeft geen geschikte woning kunnen vinden. Ja, eentje in Rotterdam, maar die staat in een wijk die in de top 30 van probleemwijken in NL staat. Niet zo geschikt dus. De logeerkamer is ongeveer 3x 6 meter en is nu helemaal klaar voor zijn intrek. Er staat enkel nog een bed, gardarobekast, boekenkast en bureau met stoel.

Omdat we geen bergzolder hebben heeft Perry een garagebox gehuurd, en alle spullen die we niet nodig hebben (vooral veel speelgoed, en boeken) hebben we daar naar toe gebracht vandaag. Bij praxis waren de verhuisdozen in de aanbieding en dat is net een mooie maat om te vullen en te stapelen.

De bedden bij de meisjes zijn laag gezet, bureaux gedraaid of helemaal veranderd, kortom, complete make-overs. Evelien d’r kleren gaan zolang in Suzanne’s kledingkast, die een helft heeft geruimd (speelgoed, boeken, puzzels) en nog heeft ze kastjes vol zooi. Daar ga ik haar morgen mee helpen.

Wat zo leuk is van de bedden die zo laag staan: ik kan ze weer een kusje geven terwijl ze slapen, dat vind ik zo lekker om te doen. 🙂 En de quilts komen zo veel beter tot hun recht, eerlijk is eerlijk. Ik zal morgen  eens foto’s plaatsen.

0 gedachten over “opruiming

  1. Marjolein

    Hé Inge, je haalt me de woorden uit de mond LOL!!! Ik ben ook benieuwd naar de foto’s, nu even weer wat rustiger aan hé Shirley ! (voor zover mogelijk) LOL