Fibermail kaart en Siggyquilt af

Als het goed is heeft de jarige job haar kaart al ontvangen, dus kan ik hem showen; bij deze heb ik andere bloemen genomen, het uitknippen was een gepriegel maar het was het wel waard.

Photobucket En, gaan jullie naar de quilttentoonstelling in Vaassen, in kasteel Cannenburch? Het is de moeite waard zo heb ik me laten vertellen, en het is nog t/m zondag.

Mijn moeder (Truus Bakker) heeft haar siggyquilt af,siggyquilt door mijn moeder gemaakt en ik ben zo trots op haar, gewoon omdat het haar eigen ontwerp is zoals ze de blokken heeft gepositioneerd, elke groep blokken staat voor een land, en ze heeft dus ook de vlag van elk land middenin gezet. Helaas zijn niet alle blokken gebruikt, ze heeft er nog iets van 300, ze heeft met de siggylijst van Annelies meegedaan van 2005 t/m 2010. De quilt is zo groot dat hij op een 2 persoonsbed ligt, hij is mooi uit de was gekomen, alhoewel er hier en daar wat tekst is vervaagd. Ik had aangeboden deze quilt voor haar door te quilten, maar ze zei dat ik al genoeg te doen had, en dat ze dit zelf moest kunnen. Op naar de volgende affo mama!

0 gedachten over “Fibermail kaart en Siggyquilt af

 1. katrien

  Hele leuke kaart.
  En wat is de siggiequilt je je mams mooi geworden.
  Ik heb hier ook nog een doos staan met siggies.

 2. Chris

  Jij hebt het quilten dus van niemand vreemd!! Wat een enige, originele quilt is dat geworden. Echt fantastisch!
  En wat die fibermail kaart betreft: jij hebt ervaring!! Hartstikke leuk.
  Heel fijn weekend Shirley en groetjes van mij.

 3. Dorien

  Feliciteer Truus met haar mooie quilt en doe haar de hartelijke groeten. Doei Dorien

 4. miranda

  Ja, eindelijk mijn eigen computertje weer terug…geheel schoon! En leeg…Ben je trouwens al daar naar dat kasteelje geweest?

 5. Hilde

  Prachtige kaart die je gemaakt hebt. En felicitaties voor Truus, origineel idee om de blokken zo te ordenen en mooi ook!

 6. Mascha

  Wat leuk dat je moeder ook zo met deze hobby besmet is. De quilt is werkelijk prachtig. En heel leuk gedaan om het zo in elkaar te zetten.
  Groetjes Mascha