Spagaat

Photobucket arme zwarte kat, hij gaat haast in spagaat om het bijeen te houden, nou, zo voel ik me ook af en toe. Van de fysio moest ik met nieuwe rek oefeningen starten, alsof er aan mijn kruintje getrokken wordt, hoofd omhoog, schouders laag, rug recht en bekken regelmatig kantelen en vooral doorademen, en dit de hele dag door. Het schijnt goed te zijn voor mijn onderrug, maar vooralsnog heb ik er alleen maar spierpijn van.

De bee dinsdag was 's middags enkel met Miranda en mij, maar het was gezellig en we waren ook nog eens productief! Omdat we puf genoeg hadden zijn we 's avonds ook naar de bee in Heerle gegaan, ook heel gezellig en druk; ik had ook mijn hexagonen bij me om aan te werken, heb er toen nog een bloem aan vast gezet.

De Canon doet het lekker, de lens trekt alles flink dichtbij en zo kon het gebeuren dat ik de jonge spechten vanuit de kamer door het glas heen nog scherp in beeld kreeg toen ze na het badderen op de watersteenPhotobucket weer tegen de boom omhoog klommen.Photobucket een foto heb ik van de naaikamer af genomen, waarbij je de specht water ziet drinken dat vanuit het midden omhoog komt; de slang is een beetje in de steen gezakt, en nu borrelt het water niet erg hoog, amper een halve cm boven de steen uit.Photobucket Foto's van hierboven zijn dus allemaal door het raam gemaakt, vandaar dat je hier en daar een weerspiegeling ziet, of een lichte waas.

Het water in de kom van de godin vul ik ook regelmatig bij, en daar zitten de vogels ook graag bij, vooral de Vlaamse gaaien, ook jonkies. En dinsdag stond ik in de keuken brood te snijden en zag een eekhoorntje in de boom hangen, wat een lief ding.

Photobucket Hij hupte weg toen Zopje in beweging kwam.

0 gedachten over “Spagaat

  1. Anita A

    Hoi Shirley, zo te zien maak jij met je nieuwe camera leuke opnames. Je bloemenrand voor je quilt is erg mooi geworden, maar ik heb wel medelijden met je kat in spagaat !!

  2. Kathinca

    Leuk speelgoed zo’n camera! Zo kun je foto’s maken zonder dat je het beestje bang maakt. Prachtige foto’s zijn het geworden. Fijn zo’n aktieve tuin.

  3. Chris

    Super foto’s heb je gemaakt zeg! Wat geweldig dat jullie spechten in de tuin hebben!! Dat vind ik heel bijzonder. En eekhoorntjes. Heel fijn weekend met veel genieten.