Feestjes

IMG_1050
Afgelopen dinsdag was ik jarig, maar we vierden het al zaterdagavond, vakantietijd en werktijd zorgden ervoor dat zaterdagavond het beste uitkwam voor iedereen. Loki en Thor werden uitgebreid geknuffeld en geaaid,

IMG_5100 IMG_0981
Het was gezellig druk, de tent zat vol en met een muziekje op, een hapje, een drankje en luchtige gespreksonderwerpen vloog de tijd om, en de volgende morgen was het heerlijk uitslapen geblazen.

Ik was zaterdag al vreselijk verwend met mooie planten en lapjes van mijn ouders en broer,
IMG_0178 IMG_5102
en prachtige lavendelplanten van mijn oudste broer en schoonzus, die ik de volgende dag in potten gezet, het was genieten van de geur en het aanblik van vlinders en bijen. En dinsdag deden we het nog eens dunnetjes over, het had helemaal een gouden randje omdat ik de dag tevoren voor de allerlaatste keer op controle was geweest bij de oncoloog, die me eigelijk niet meer terug wilde zien, omdat het gewoon goed bleef gaan en de kans dat het (NHL) ooit terug zou komen zo erg klein was, dat hij het er wel op wilde wagen. En ik ook natuurlijk, ik vind het een aardige man en hij oogt ook prettig, maar je kan alles overdrijven he, 7 jaar is lang zat, tijd om dit hoofdstuk af te sluiten.

Dus dinsdag feestje met ons gezin, Evelien was er ook weer bij, en weer kreeg ik mooie cadeautjes
IMG_1010
wat een verwennerij! Evelien was langs Birdblocks geweest voor de jaren 30 lapjes waar ik gek op ben, en Merel had er ook nog een cadeautje van haarzelf bij gestopt, zo lief! Bij de winkel ernaast van Den Haan en Wagenmakers had Evelien het paneeltje gekocht,
IMG_1013
zo mooi ook, ik heb nog FQ’s van deze winkel, in de vorige eeuw nog gekocht, en die ga ik er bij gebruiken, ooit. Dit vraagt om een klassiek patroon, toch? Van de dames van de verjaardagslijst van de online quiltgroep waar ik bij zit kreeg ik mooie verjaardagskaarten met hele mooie lapjes er bij
IMG_1038
En alsof het nog niet genoeg was, mocht ik gisteren van Dorry ook iets moois uitzoeken voor mijn verjaardag, en dat werd dus deze stof, waar ik helemaal verliefd op ben geworden, toen ik vorige week voor een klant een stukje moest afsnijden, ik vond het toen al zo zonde om het mes er in te zetten. En kijk eens hoe mooi de stoffen (Stonehenge serie) die ik van mijn broer heb gekregen erbij passen! Die ga ik er zeker bij gebruiken, nu nog een rode stof die er mooi bij past, en klaar ben je.
IMG_5110

0 gedachten over “Feestjes

 1. Ineke Hulzebos

  Wat een verwennerij, prachtige kado’s heb je gehad!
  En wat heerlijk dat je niet meer voor controle’s naar de oncoloog hoeft te gaan.
  Fijne zondag

 2. marga holla

  dubbel gefeliciteerd, met je verjaardag en dat je niet meer terug hoeft te komen bij de oncoloog dat is dubbel feest of niet dat.

 3. Marja

  Gefeliciteerd! Met je verjaardag en de goede uitslag van de oncoloog! Dubbel feest!
  Mooie stofjes heb je gekregen, ben benieuwd wat daar weer voor schitterend project uitrolt.
  Marja-Brabant

 4. miranda

  wie wil er zo niet verwend worden op zijn/haar verjaardag…
  Voorlopig ben jij nog heerlijk aan het nagenieten van het goede nieuws en je nieuste lapjes…fijne vakantie Shirley!

 5. Chris

  Nog van harte gefeliciteerd Shirley met je verjaardag, maar ook dat je niet meer terug hoeft voor controle. Een dergelijke grens heb ik in dit voorjaar ook gepasseerd. Geeft toch weer een hele opluchting hè?! Wat ben je verwend joh, wat een schat aan lapjes, helemaal aan jou besteed. Lieve groet van mij.

 6. Marianne de Hoogh

  Beste Shirley,
  Beter laat dan nooit, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nog vele gelukkige en vooral gezonden jaren!
  Fijne vakantie en groetjes,
  Marianne

 7. Marga

  Van harte gefeliciteerd dat er nog maar heel veel jaren in goede gezondheid met veel lachen en lapjes erbij mogen komen.
  Ben benieuwd welk patroon je gaat gebruiken voor al dat moois.

  Groetjes,
  Marga♥

 8. Merel

  Leuk hoor 3 dubbel genieten, 2x je verjaardag vieren en dan ook nog afscheid nemen van je controleafspraken! Heerlijk.
  Groetjes, Merel