Even opladen

De afgelopen 2 dagen had ik echt nodig om even bij te komen, met fysio, pedicure en IPL als enige uitstapjes. Update IPL? Over 2 weken gaat ze nogmaals de witte haarzakjes elektrocuteren, en daarna kan het niet meer vanwege te felle zonlicht; de kans op pigmentatie wordt dan te groot. Het IPL-en, -dit is met de infrarood pulsjes de haarzakjes verhitten- ging erg lekker, de dampen kwamen er letterlijk vanaf, en stinken dat het deed, naar verbrande haren!Photobucket Het was ook gevoeliger dan anders, ik denk dat de therapeute ongesteld was, dan komt de sadist in de vrouw meer naar boven, tenminste, dat denk ik hoor. Zelf ben was ik het zonnetje in huis op die dagen, al zeg ik het zelf.Photobucket Ik heb gisteren trouwens de prachtigste kleur oker gepoept die ik ooit heb gezien, bijna goudkleurig met een mooie glans; het is dat flitsfoto's de kleuren nooit helemaal goed weergeven, anders had ik het wel laten zien. Wat? Hoeft ook niet? Oké, dan zal ik wel over Madrid verder kletsen.Photobucket

We kwamen dus maandagmiddag 12 uur aan, hadden een vrouwelijke piloot die met een hoge snelheid op de baan landde en toen vol op de rem ging staan, waardoor we bijna met onze tandjes door de lip tegen de stoelen aan gedrukt werden, en toen we stil stonden ging er over de speakers een triomf-trompetgeschal af, heel gek.Photobucket We reden in een huurauto naar het hotel, tenminste, dat was de bedoeling, maar mijn lief had de coördinaten van het hotel ingevoerd in de navigatiesnol, tenminste, dat dacht hij. Toen we steeds vaker op de verkeersborden de naam Valencia tegen kwamen, en we na een uur rijden nog steeds geen bord Madrid hadden gezien, toen begonnen we nattigheid te voelen.Photobucket Nou ja, het was een mooie rit, en we kwamen na de straatnaam van het hotel in te voeren wel in 1 keer bij het hotel aan, nog voor donker 😉

Voor het hotel werden de koffers afgepakt door een deurman, en hij zette ze op een lange loopband, en we kregen een kaartje. De koffers zouden naar onze kamers gebracht worden. Sjiek, jawel, maar praktisch? Nee, want het mokkel van de receptie gaf vervolgens een verkeerde kamernummer door aan de deurman, pas 's avonds laat kregen we onze koffers, nadat ventje de balie had gebeld. 

We hebben de eerste dag al heel veel gelopen, halve binnenstad door, en omdat we om 3 uur al honger hadden (niet geluncht), aten we alvast warm. Het was zoveel, dat we de rest van de dag/avond hier op hebben geteerd.

De beelden in het park waren kleurrijk, leuk zo'n kunsttentoonstelling in de open lucht.Photobucket We hadden het getroffen met het weer, lekker warm en licht bewolkt. Je kijkt in zo'n stad je ogen uit, mooie gebouwen, leuke etalage's en wat te denken van tasjes in de vorm van dieren (zie hieronder).Photobucket Na een paar uur liepen we weer richting hotel, een wandeling van een uurtje zoiets, ook weer dwars door het park heuvel op en heuvel af. We waren toen we eenmaal in bed lagen zo de punt af, dat het keiharde matras ons geen moer meer kon schelen.

Photobucket

0 gedachten over “Even opladen