Nat

Van Waterschap Brabants Delta kreeg ik de vraag of ik alsjeblieft even tijd wilde nemen om hun enquête in te vullen, want ze hadden hem nog niet ontvangen en zaten blijkbaar echt op mijn menig te wachten, en het kon ook via internet. Nou, zoiets laat een vrouw zich toch geen derde keer vragen? Hup hup naar hun website, code en wachtwoord ingevuld, en zie daar, een pagina met 1 vraag en de mogelijkheid om tig antwoorden in te vullen, enthousiast ging ik van slag, alsof ik beste vriendjes was met dit bedrijf. Bij de vraag ‘Waarvan kent u het bedrijf?’ volgden een heleboel optie-antwoorden, maar geen van al voldeden aan mijn antwoord, dus vinkte ik ‘anders’ aan, en vulde ik in “Via de rekeningen die wij van u krijgen.” Na een stel blablabla vragen, kwam weer een inkoppertje: Beschrijf in 1 woord dit bedrijf: “Nat”. haha, flauw hè.

Ja, het is nat, ja de herfst is begonnen, maar om te zeggen: kommer en kwel, niet echt, want kijk eens wat voor moois ik zag, toen ik gisteren de container terug op zijn plek wilde zetten bij de beukenhaag:
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
en terwijl ik zo laag bij de grond aan het schieten was, leek het wel het enge buitenbos, spooky!
Photobucket
zag ik meneer kabouter tegen iets of iemand kletsen, huh, wa’s da?
Photobucket Photobucket
de witte stenen poes die zich aan het wassen is, helemaal begroeid, mooi, of toch maar schoonmaken? Enkele bloemen van de Annabel beginnen er ook als Brugs kantwerk uit te zien, en de bloemen van de Japanse anemonen hebben hun bloesem verloren en laten ET-achtige tentakels zien
Photobucket Photobucket
Binnen is het 23 graden, de weegschaal geeft ‘nog maar’ -0,5 aan, is dit al wat rest van de volle trommel met zalige shortbreads, door mijn moeder gebakken, en de handen liggen niet stil,
Photobucket Photobucket

ja, ik weet het, in het origineel horen de vleugels van de duiven er op genaaid te zitten, appliqué, maar ik vind dit ook wel mooi. Nog 30 te gaan (ben aan nr 4 bezig, het pimpanpoentje).

0 gedachten over “Nat

  1. Rina

    Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. De natuur vind ik altijd erg mooi in dit seizoen, ondanks het nat. Leuk dat je ook de LIB maakt. Ik vond het een erg leuke quilt om aan te werken.

  2. Jenni

    Goed bezig hoor!! Ben blij dat je weer een beetje in het land der levenden bent teruggekeerd 😉 De LIB ga ik ook ooit nog maken. Patroon is al aanwezig maar de eerstkomende tijd eerst maar eens bezig met de lensquilt….het begin(netje) is er!