eitje

vandaag heerlijk kunnen uitslapen, Suzanne heeft nog een hele week vrij ☺, alleen jammer dat haar vriendin om 9 uur belde om te vragen of Suzanne kon komen spelen. Klaarwakker was ik toen. Lichamelijk een goede dag, geestelijk had het wel beter gemogen, ben best labiel. Beste remedie is na uithuilen om je schouders er onder zetten, leuke dingen doen. Vandaag ben ik eindelijk toegekomen aan Eveliens rok repareren, ja die groene waar de kapotte blinde rits vervangen moest worden. Ze was zo blij, dat ze de rok vanmiddag gelijk aantrok, alsof ze niks anders heeft om aan te trekken. Haar PTA’s waren goed gegaan, ze had zich voor niks zo in de zenuwen zitten werken vanmorgen, ze dacht echt dat ze het zou verknallen. Tim was ook al vroeg thuis en heeft de rest van de middag met vriendje zitten X-boxen, de tv stond op een gegeven ogenblik zo hard dat het leek of de kamer een voetbalstadion was, bah, en ik heb al zo’n hekel aan voetbal. Gelukkig zit er een volumeknop aan de tv en kregen mijn oren weer rust toen ik in de keuken bezig was.

Ook heb ik nog wat gesopt vanmiddag, heb de naaikamerramen schoon gemaakt (bagger kwam er van af), vitrages en gordijnen eraf gehaald, vreselijke stofboel was dat en de vensterbanken lagen vol stof en zand. De ramen zitten aan de voorkant met uitzicht op de rotonde en via de ventilatieroosters komt er een partijtje stof langs naar binnen, en altijd van het verkeerde soort. De vitrages hangen fris gewassen weer terug, maar de gordijnen blijven er af, het is veel lichter nu in de kamer; ik gebruikte ze trouwens toch nooit. Morgen eens kijken of ik nog wat kan opruimen op de naaikamer.

Oja, en ik zal morgen kijken of de foto’s die ik gisteren heb gemaakt van Zipje met zijn prooi geschikt zijn om te plaatsen. Zielig? Ach, da’s de natuur hoor. Vannacht schoot hij langs Perry naar binnen met een muis in zijn bek, Perry zag het staartje eruit steken en heeft Zipje gelukkig nog naar buiten weten te krijgen, met muis. Zipje balen.

0 gedachten over “eitje

  1. Anita

    Hoi Shirley, vervelend dat je niet zo lekker in je vel zit. Ik hoop dat het opruimen van je huis ook rust geeft in je vel.
    En verwen jezelf maar een beetje met iets quilterigs.Veel liefs in ieder geval.
    Groetjes Anita