bubbels

Perry was vrijdag al vrij en we waren gisteren en eergisteren druk bezig met het bekijken van keukens en badkamers; op den duur heb je er zoveel gezien en lijken ze zo op elkaar, ik werd er helemaal melig van. Liepen we in de showroom zo van "Hier nog een badkamer, en daar kijk, nog eentje. Ja, da’s een bad." De verkopers die in de buurt liepen snapten er niks van. LOL Mooie keukens gezien, maar onze smaken blijken toch erg te verschillen; Perry vond blauw en hoogglanzend en greeploos heel mooi. Vind ik okay zolang hij dan maar elke avond de keuken wilt afdoen met een zeem. Ik vind landelijk wel mooi, maar ook strak en modern, alleen dat hele hoogglans….. ik zie er zoveel poetswerk bij zitten. Wel geil zijn die apothekerskasten, van onder naar boven schuift een hoge smalle kast naar voren en dan kan je de spullen langs 2 kanten pakken en bekijken. Heel praktisch ook. 1 Keuken had alleen maar zulke kasten en alle onderkasten bij het aanrecht waren laden, dus niet meer op je knieën voor de kast liggen om wat te zoeken. En wat te denken van een vaatwasser die halverwege aanrechthoogte begon, dus waarbij je ook niet meer hoeft te bukken. Dus daar ben ik wel uit, maar nu de frontjes nog, kleur en glans. Cid_000901c6452c346771f00f145c5fd204hb11

Armen vol folders en boeken kregen we mee, bij thuiskomst bleek dat er veel dubbele folders bij zaten, schiet lekker op met schiften. Ook een blad over whirlpools en zwembaden, zo mooi en wat lijkt het heerlijk om zo vanuit je bed in bad te duiken of ’s avonds bij maanlicht in een bubbelbad te zitten. Maar als je nog niet ontmoedigd bent door de prijzen dan zakt de moed je wel in de schoenen bij het lezen van al het onderhoudswerk er aan. Dan maar scheten laten in bad, heb je ook bubbels. Nee, dit kan je niet doen met meerderen in bad, beetje genant.

0 gedachten over “bubbels

  1. Ingrid

    Zn apothekerskast kan ik je echt aanbevelen.. Hadden er een in het oude huis. Nu in de nieuwe keuken mis ik het ding ontzettend. En vaatwasser op goede werkhoogte scheelt heel veel bukwerk..is ook kwestie van vooruit denken he… ;-))