Einde vorstverlet

Hebben jullie het ook in de krant gelezen afgelopen week? De vorst gooit roet in het eten bij de bouwbedrijven, degene die tot nu toe het hoofd boven water heeft weten te houden, gaat het zwaar krijgen; een schadepost oplopend in de tonnen, als deze vorstperiode lang aan blijft houden. Nou, dat moeten we dus niet hebben, en om een goed voorbeeld te geven, heb ik al 5 huizen afgemaakt gisteren, ja, ik werk gewoon door in het weekend, en voor vanavond hoop ik er nog 5 op te kunnen leveren, de show must go on!

Kijk eens wat een geweldig optisch effect, viel me pas op bij het zien van de foto’s, alsof je de bollende overgang van rood naar groen kan voelen door het beeldscherm heen!

Of ik voor komende week de wijk van 40+ huizen klaar krijg, is nog de vraag; de bouwmaterialen zijn aanwezig, maar de fundering moet voor de rest nog gestort geprint worden, en de straatjes gelegd. En nu ik zo naar de foto kijk, zie ik dat er 2x dezelfde stofje is gebruikt voor de raamkant, paars met een stippeltje. Nou ja, in een stadje van pakweg 365 huizen gaat dat niet echt opvallen.

Hoe doen de andere bouwvakkers dat, vermijden jullie dubbel stofgebruik, of doen jullie ook  maar een dotje?

Kijk eens wat een mooie afdruk, achter gelaten door een merel:

0 gedachten over “Einde vorstverlet

 1. henny van der haar

  Ha Shirley,
  Leuk worden ze. Ik gebruik de stofjes best vaker dan 1 keer maar ik gebruik alleen restjes, wil er niets voor kopen anders kom ik nooit van mijn scraps af.

 2. willeke

  Nee hoor, ik gebruik ook verschillende stofjes meerdere malen.
  Wel als het even lukt….een keer voor het raam en de volgende keer voor de deurkant.

  groetjes,

 3. Quiltvitrine

  Eens kijken of het bericht nu gelijk goed gaat. Ik krijg altijd een foutmelding met de captcha code (ik neem het goed over).

  Ik gebruik de stofjes ook meerdere keren, want ik heb niet zo veel scraps. Ik heb nu wel wat bijgekocht, anders worden het allemaal dezelfde huisjes. Dat wordt saai. Overigens is hier ook al een vorstverlet uitgeroepen. Ik loop dan ook hopeloos achter met de huisjes.

  En ja, hoor weer een foutmelding met de captcha code. *zucht*