Eind goed al goed

Nieuwjaarsnacht vorig jaar stonden we net na middernacht boven op de overloop naar buiten te kijken naar het vuurwerk, ik hoopte -net als het jaar ervoor- dat we volgend nieuwjaar weer vanuit ons andere (oude) huis naar het vuurwerk zouden staan te kijken, en gelukkig is onze wens uitgekomen.

Loki ligt nu naast mijn stoel met ogen zo groot als schoteltjes over de rand van haar mandje naar het raam te kijken waar de lichtflitsen en knallen vandaan komen; Zopje zit op de poef bij de bank door het raam naar buiten te kijken, hij wilt er uit maar weet dat hij nog een paar uur moet wachten.
De meest wijze en relaxte kat ligt boven op de overloop te slapen, Zipje weet gewoon dat de tijd sneller gaat als je lekker met volle buik ligt te chillen op het warmste en stilste plekje in huis.

Wij zitten al de hele avond met z’n allen in de kamer te genieten van de top 2000 op tv, mooie en soms minder in de smaak vallende nummers, terwijl we kletsen, lezen en snoepen van hartige snacks uit de frituur, lekker slecht voor een keer. De zelfgebakken oliebollen gaan er ook in als pap.
De champagne die al maanden in de koelkast ligt gaat er vanavond aan geloven, we zijn dankbaar voor het goede afloop van dit jaar, en proosten op een gelukkig en gezond nieuw jaar, en dat wens ik ook iedereen toe.

6 gedachten over “Eind goed al goed

 1. Ineke Hulzebos

  Shirley en familie, ook voor jullie de allerbeste wensen voor 2016, hopelijk mogen we weer een jaar lang genieten van je gezellige blog-verhalen. Soms is het zo lekker hilarisch, dat ik in mijn eentje op de bank zit te lachen, dat familieleden mij verstoord aankijken en denken, nou ja ze, is ze gek geworden.
  Heel veel liefs, Ineke

 2. Johanna Zweden

  Vanuit Zweden wensen wij, jullie een heel gelukkig Nieuwjaar en een heel gelukkig en gezond 2016

  Liefs Joke

 3. Hanneke

  Voor jullie ook een heel gelukkig en gezond 2016.
  En ik geniet steeds van al je berichten.

  Groetjes
  Hanneke Michielsen-Schook

Reacties zijn gesloten.