dubbel feest

Gistermiddag was het in Heerle bij Janny’s Stoffenhoekje dubbel feest:  Els wordt as zondag 70 jaar jong en dat werd gevierd met koffie met gebak en een lopend buffet , én na afloop een hele gezellige (als altijd) bee. Els wist echt nergens vanaf, en Janny lokte haar moeder naar de zaak met een smoesje, en toen ze goed en wel binnen was kwamen wij met 15 man sterk van achter het gordijn "Surprise!!" roepend. Beee1

We moesten wel oppassen, we wilden niet dat Els zich een hartverzakking zou schrikken, het liedje "lang zal ze leven" durfden we ook pas aan toen we zagen dat ze na de eerste schrik gewoon bleef doorademen. Met open mond welliswaar, maar dat is voor Els niets nieuws; haar mond gaat enkel dicht om door te slikken of na lucht happen tussen de woordenstroom door.

Janny had met hulp voor een supersmakelijk buffet gezorgd, en gezien de hoeveelheid kunnen ze er de rest van de week nog met gemak van eten. Met 10  man.

Hier nog enkele (scherpere) sfeerfoto’s:B1 B2 Bee4 Bee1 Bee2 Bee3

Net als Yvonne heb ik ook enkele dames besmet met het hexagon-virus, op het laatst van de avond pakte een vierde dame haar hexjes uit de tas om eraan te werken, helaas heb ik van haar geen foto. Diana maakt ze van de overhemden van familieleden, ook een leuk idee!