vorderingen huisies

Vanmorgen waren ze met z’n vieren bezig om de fundering zover te krijgen dat er beton gestort kon worden; de electriciën, de loodgieters en de timmerman. Ik kreeg om kwart voor 8 al meer vragen voor mijn kiezen dan ik gewend ben op een hele dag; waar komt de wc, de douche, hoe hoog, hoe ver van de kant, moet er ook een wasbak komen, en nog meer van zulke vragen. wc en douche moeten we nog aanschaffen! Gewapend met een big-smile, 4 kopjes koffie en logisch (mee)denken is alles opgelost, hopelijk.

H Hs2 Hs3 Hs4 Na het middageten kwam de betonploeg er aan, 4 man sterk, en werden de kruiwagens in een hoog tempo af en aangevoerd. Het was toen net droog en begon het broeierig warm te worden. En nu zijn ze bezig aan het kleine huisje, hij is nog hoger op poten gezet en er wordt een extra laag tegels onder gedaan. Een knappe hoosbui die nu nog de boel blank kan zetten daarbinnen.

Ik zal zo met de koffie weer langs gaan, hopelijk krijg ik niet al te veel meewarige blikken naar mijn hoofd. Iedereen die voor het eerst op onze ‘bouwplaats’ komt moet lachen om de omslachtige manier van achterste voren werken. Gelukkig is Perry geen bouwvakker, dus is dit wel rolbevestigend (mannen op het kantoor hebben 2 linker handen en ook absoluut geen verstand van bouwen), ik ben benieuwd of we hiermee het krantje van werk halen. Naaah, zal wel niet.

0 gedachten over “vorderingen huisies