drukte

Gistermorgen vroeg stond volgens afspraak de gevelreinigingsmeneer voor de deur, even kijken wat er allemaal schoongemaakt moet worden aan het huis en wat hij er voor rekent. Nou, 25 euro per uur rekent hij en dan maken ze alle trespaplaten schoon en ook de ramen en het houtwerk! Hij denkt met 3 uur klaar te zijn, heerlijk. Begin van de week hoor ik wanneer ze komen, er zouden zeker geen weken overheen gaan, en daar ben ik blij mee. Het huis ziet er nl vies uit zo met die grauwe trespaplaten.

Vanmorgen heb ik van 9 tot half 12 in de wachtkamer bij onze tandarts gezeten, lekker met mijn hexagonnenwerk en om half 11 heb ik heel brutaal om een kopje koffie gevraagd en kreeg toen een grote mok koffie. Waarom ik daar zat? Omdat Perry in de behandelstoel lag; de implantoloog en de tandarts hebben in zowel boven als onderkaak schroeven gezet om daar over een maand of 6 een vast gebit op te zetten (dus geen gehemelteplaat meer, en wel gewoon tanden poetsen weer).  We dachten dat het maar een uurtje a 1½ zou duren, maar niet dus. Heel veel pijn in zijn hoofd toen de verdoving uit was gewerkt, gelukkig werken de pijnstillers goed die hij nu heeft, en daar naast moet hij ook antibiotica slikken. Als avondeten heeft hij gepureerde erwtensoep gegeten terwijl de rest van de familie aan de wraps zaten (gepureerde wraps leek me niet zo geschikt), ik had nog 3 porties in de diepvries die hem goed smaakten.  Ik hoop dat het morgen al een stuk beter zal gaan, volgende week moet hij op controle komen.

0 gedachten over “drukte

  1. Marjolein

    Oh, wat zielig. Wens hem maar veel sterkte van me. Yves heeft een afspraak in mei voor 2 implanten, maar daar komen dan gewoon 2 nieuwe kiezen naderhand overheen, de rest is nog goed. Ouderdom hé LOL
    Groetjes, Marjolein.