radio luiseren op pc

http://www.radioxs.com/tuner.php?url=http%3A%2F%2Fwww.radio10gold.nl%2Fpage%2Fasx%2F deze site kreeg ik van Suzanne, ze zat in de auto te vertellen dat ze het hier http://candydollzz.eigenstart.nl/  had gevonden en sindsdien luistert ze naar de radio als ze spelletjes speelt op de pc. Je kan kiezen uit een heleboel radiozenders, niet alleen de populaire tienerzenders, voor elk wat wils. Ik zit nu naar radio Gold te luisteren :-)) Candydolls is een leuke site voor kinderen, je kan er spelletjes spelen en poppen aankleden enzo.

Wat verzamelt een mens toch veel spullen zeg, vandaag heb ik de bijkeuken opgeruimd -het was er echt weer voor, (hoewel Suzanne vanmorgen tegen me zei dat het heerlijk quiltweer was); er stond zo veel op de planken uit het zicht, dat ik door de bomen het bos niet meer zag met gevolg dat we nu bijna een eigen winkel kunnen beginnen. Naast 2 grote flessen bleek, bleek ik ook nog eens 4 zakken soda te hebben! Mierenlokdoosjes hoeven we de komende zomer ook niet te kopen, net als ruitenontdooimiddel, om over de verschillende soorten linoleumreiniger en wc ontstoppers maar te zwijgen. Ook 2 flesjes koperpoets terwijl we geen koper hebben 😉 Gelukkig was er ook heel veel zo oud al, dat het weg kon, allemaal in een tas voor chemisch afval. Ik kon 3 planken van de muur afhalen, overbodig geworden na reorganiseren en opruimen. Waarom zouden we 5 thermoskannen bewaren als we het elke verjaardag met 2 af kunnen? De bijkeuken ziet er een heel stuk ruimer en lichter uit, misschien nog een likje verf op de muren als ik zin heb.