Druk, druk, druk

En terwijl ik druk ben met van alles en nog wat (vooral dat 'nog wat' houd me goed bezig), heb ik 4 filmpjes voor jullie om naar te kijken. De makers van SewEzy tafels zullen niet blij zijn, hoewel de quilttafel in deze filmpjes niet in de categorie vallen van handig mee te nemen.

While I'm busy, busy, busy (that's what 'druk' means, so there you go, you know a Dutch word! The d and the u are pronounced as the d and u in "Duh"…, the k like in "kitchen", and  r sounds like rolling a bit of spit in the back of your throat.) So while I'm too busy to write you a blog, I have something very nice for you quilters to watch. The makers of the SewEzy tables will not be charmed, but hey, I don't think it's too much competition, for this is not the take along table.

enjoy

0 gedachten over “Druk, druk, druk

  1. carin

    Leuk die filmpjes, hoewel ik geen naaimachine mens ben 🙂
    Nog bedankt voor die tip van photobucket maar daar had ik dus al die foto’s staan en de linken op mijn weblog gezet maar toch kreeg ik nu ineens bericht van hun dat ik teveel brandwith had. Misschien teveel bezoekers? Toch blijven ze nog steeds goedwerken dus ik hoop dat er verder niets veranderd en de foto’s gewoon te zien blijven.