Kan je niet vaak genoeg horen

WOW! Wat zie jij er goed uit! Hoe vaak hoor je dit? Ik minstens 1x per dag, nou ja, dan lees ik het, als ik in de kleine badkamer tussen het computeren door mijn glas water vul. En mijn ventje zegt het regelmatig tegen me, maar ja, voor wat hoort wat. ☺ Als ik iemand tegen kom die ik al een tijd niet heb gezien, dan hoor ik dit ook vaak (da'k er goed uit zie), maar ja, wat wil je, 15 kilo minder Shirley valt niet te negeren, en ik zie er niet uit als een veenlijk, omdat ik bijna nooit in de zon zit, dus mijn huidje is als een perzik, aaah. Jaja, zo kan-ie wel weer, ik hoor al braakneigingen…… maar goed, als je je eigen niet kietelt heb je nooit leute.

We geven mekaar te weinig complimentjes. Als ik tegen iemand zeg dat ze lekker ruikt, dan kijkt ze argwanend kijkend op, alsof ik eigenlijk bedoel dat ze normaal stinkt. Complimentjes als zodanig opvatten en in ontvangst nemen moet je denk ik leren. Als iemand zegt: "Wat een leuk bloesje heb je aan, staat je goed!", dan is het antwoord bijna altijd: "Ach, 't is een oud ding, heb ik al jaren.. of…. 't Was in de uitverkoop." Nooit eens van: "Dank je, dat vind ik ook."

 I just can't get enough. "WOW you're looking good, what's your secret" (Weight Watchers promotion material I put on the mirror) How often do people tell you how good you look? I read it every day, when I get myself some water when I'm upstairs working on my computer. And my hubby tells me almost every day, but hey, don't bite the hand that feeds you…(and he loves me too) And whenever I'm in town bumping into people I haven't seen in a few months, thats when I hear the "Hey, looking good, what's up?"

Most people are not comfortable with getting compliments; when I tell a lady she smells good, she looks at me like I just told her she usually smells bad. And when I say: "Wow, that blouse looks good on you!", the responce is -mostly- "You mean this old thing?", or "yeah, well, it got it one sale." I must hear the first: "Thank you, I think so too".

0 gedachten over “Kan je niet vaak genoeg horen

  1. dorien

    Hoi Shirley, ik wil je even zeggen dat je er hartstikke goed utziet en dat ik het heel knap van je vind dat je 15 kilo bent afgevallen. Ik ben heel erg sjeloers op je. Feliciteer je moeder met haar mooie quilt ‘A girl’s day out’, die is hartstikke mooi geworden en doe haar de groetjes. Doei Dorien

  2. Else

    Hey Shirley, je ziet er SUPER uit, 15 kilo minder en nog steeds even maf, lief, leuk, SHIRLEY! (oeps, floept er zo uit!) En die smile “WAUW” Colgate? :-), wat dacht je ervan als we nog even doorgaan? Ik was ook weer een pondje kwijt in 3 wk tijd. Welterusten voor straks, en voor morgen een fijne dag. Groetjes Else