DPtjes update

Eerst even voor de bloggende mokkeltjes die geen slideshows kunnen zien (zoals bij een vorige blog), lees dit blogje even door voor de oplossing.

Misschien saai, alweer over de DPtjes (Dresden Plate-jes), ik heb er al -nou ja, ‘al’, tjongejonge poehee wat heb ik hard doorgewerkt- 6 klaar,
Photobucket
op de middenrondjes na natuurlijk, want nu zit ik daarover te dubben; welke kleur gaat het worden, want van de gebruikte stoffen gaat niet, daar is te weinig van over, snippertjes, en trouwens, het zou te rommelig worden; ik vind dat de harten van de DPtjes allemaal van dezelfde lap stof moeten komen. Maar welke lap stof? Nu heb ik deze 2 smaken in de aanbieding:
Photobucket
Perry suggereerde een rode, maar ik wil geen donut! (maar hij heeft vast wel weer gelijk, die rode met bloempje er in is wel erg mooi) Of zal ik er nog een nachtje over slapen, maar dan wel in een andere houding dan Zopje (of is het Zipje, jeetje, het zet wel erg vroeg in bij mij, nog geen 51…), want oooh, dat kan toch niet fijn liggen?
Photobucket
Dit is wel het ultieme bankhangen. 🙂

0 gedachten over “DPtjes update

 1. mokkeltje ;o)

  Als ik wakker ben ga ik ‘m weer eens doorlezen, nu hang ik naast Zipjezopje,…
  (waarom heb ik dat dan alleen bij weblog, dat ik het niet zie, verder nergens last)
  Je DPtjes zijn geweldig!
  Je aanbiedingen zijn denk ik te licht, knalgroen of knalgeel lijkt me ook leuk.
  Tot de volgende keer!
  Oeps, vergeet iets,… Goedemorgen Shirley!
  😉

 2. AdrieJansen

  Goedemorgen Shirley,

  Wat een leuke quilt wordt dit weer! Wat je rondjes betreft, ik zou kiezen voor degene met de rode kriebeltjes, komt de kleur van de ondergrond iets terug. De lichtblauwe vind ik te “lief” , dat valt weg bij de sterke ondergrondkleur.

 3. Else

  Goeie morgeShirley, als ik uit deze 2 moet kiezen dan die met die kriebeltjes die andere is veel te lief bij deze achtergrond en rode als de achtergrondstof NIET DOEN!! Suc6 we zien het vast voorbij komen. Fijne dag knuffel Else

 4. Henny

  Ik weet het niet( dus daar heb je niets aan) Perry kon wel eens gelijk hebben, waarom probeer je niet wat meer kleuren?

 5. Hermie

  hij wordt mooi hoor, ik zou voor de rechtse gaan met de rode figuurtjes er in,niet te opvallend en het geeft net iets extra’s, de blauwe maakt hem zo saai.Fijne dag .

 6. Ines

  Ik zou voor nr. 2 gaan, ziet er veel mooier uit.
  Dat bankhangen ken ik, doe Saar ook, soms zou ik wel eens een kat willen zijn.

  Groetjes
  Ines

 7. Nogeenmokkeltje

  Mooie dingen maak je weer 🙂 Ik heb ook alleen op jouw site dat ik soms dingen niet kan zien….. ergens anders noooooiiiit!!!! Ik zou kiezen voor een wat donkere middencirkel (in de kleurwaarde van de donkerrode zeg maar) Misschien iets bruins? (zei zij die helemaal niet van bruin houdt) Nou ja, je komt er vast wel uit en het wordt vast wel veer prachtig 🙂