Doormidden

Alweer woensdag, bijna-schoondochter is vandaag jarig 🎉🎉🥳, gefeliciteerd meisje, ik weet zeker dat Tim je heerlijk gaat verwennen vandaag.
De dagen gaan zo hard, de weken vliegen voorbij en voordat je het weet is het alweer kerstmis.  In januari liet ik de kerstquilt in de hal hangen, want ik was nog niet helemaal klaar met het te versieren en ik was bang dat als ik hem uit het zicht zou opbergen dit er weer niet van ging komen. Nou, ik kan je zeggen dat het niet heeft geholpen, het is er nu ook nog steeds niet van gekomen.
52DFFD9D-2286-4098-9F80-23DF3359D3B2
Bezorgde lezers reageerden op mijn vorige blogje bij het zien van de katten op een vers babyquiltje, niet zo fijn hè, al die haren. Weest gerust, alle quilts die ik maak voor anderen gaan na de show foto’s in de was en blijven dan buiten bereik van de katten, zodat ze schoon blijven. Babyquilts was ik met Neutral vanwege de tere babyhuid.

Het was een heerlijke dag gisteren, de kattenluikplank zat in het deurgat en er werd veel heen en weer gerend en gespeeld
5F3A800C-C059-4272-AD32-DE646698E703
Ze waren heel veel buiten, op Fay na, die hield ik express vanaf de middag binnen, Jon zat haar zelfs buiten achterna, zo bizar en zielig, waar komt deze aandrang van op de strepen staan opeens vandaan. Toen het tijd was voor de midnightsnack (rond 9 uur) kwamen Jon en Sherlock wel gelijk naar binnen, maar Puk niet, hoe ik ook riep. Sherlock was bezorgd en ging nadat ik een paar keer had geroepen naar buiten, maar klopte even later weer aan, hij kon hem niet vinden. Hij bleef binnen voor de schuifpui staan en samen keken we naar buiten of we Puk al zagen.

Jon kwam vanuit de keuken aanlopen, dit duurde hem veel te lang en hij had honger; hij stond even naast ons naar buiten te kijken en gaf toen aan dat hij naar buiten wilde, en samen met Sherlock liep hij door de tuin richting het achterste terras, een paar minuten later kwamen ze aanrennen met Puk voorop. Jon zal zal hem wel aangespoord hebben voor hem uit te lopen, zodat hij hem in de gaten kon houden. “En nou eten en naar bed”, mompelde Jon, voor iedereen uit de keuken in rennend. Hij wachtte niet tot ik de bakjes had gevuld maar liep door naar de garage, Sherlock stond naast de kleintjes te wachten en toen ik de bakjes voor de kleintjes had neergezet liep hij voor me uit de garage in en viel al spinnend aan op het eten.

De jonkies liepen na het eten de kamer in en ploften neer op hun vaste plekjes, Puk op de poef en Fay boven op het kasteel. Na een uurtje was Puk weer uitgerust en kreeg de kolder in zijn kop, heen en weer rennen, spelen met Fay en dit alles onder constant gekir, zo lief. Hier het laatste stukje

Eén gedachte op “Doormidden

  1. Truus

    Gefeliciteerd met de verjaardag van je bijna schoondochter.
    En nu deze kerstquilt op je werktafel leggen dan ga je vast eerder beginnen.
    Leuk weer het filmpje van Puk met de kolder in de kop.
    Gezellige avond en groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.