Dollen

Jon had gisteren zijn dag niet, nadat hij zondagavond zijn vlooiendruppeltje had gekregen. Hij was niet in de stemming om te spelen met Sherlock, die hem dan ook na een paar toenaderingspogingen met rust liet. Vandaag ging het veel beter met hem, lekker spelen
23805CE3-9C4E-4069-94EA-690342F749F2
en een tijdje lang poot in poot op de vloer liggen, gezellig hoor.

Sherlock eet als een dokwerker, en slapen doet hij de laatste dagen meer in de woonkamer dan boven, op de kasteeltoren of op de bank. Nog twee antibiotica pilletjes heeft hij te gaan, en vandaag was de laatste keer dat hij pijnstilling mocht hebben. Zijn adem ruikt nergens meer na, en gisteren likte hij mijn vinger schoon en ook zijn speeksel ruikt nergens naar. Fijn hoor. 
6DBA3E68-FDE0-4117-954F-11C32BE7BB96
De Great Barrier Reef mandala kleuren nadert zijn eind, ik heb de contourlijntjes zwart gekleurd, ik heb de Pentel  gebruikt die speciaal voor stof is gemaakt, net als de Faber-Castell, na 24 uur drogen fixeren met hete bout en dan is het kleurvast in de was. 

6ACB3217-51F5-48C3-BB80-F4322BC1A734

Ik zag dat ik de ogen van alle vissen nog moet kleuren, voor deze klus zal ik net als met zwart te werk gaan, een beetje pigment met een drupje water om de ogen dan met een fijn penseeltje in te kleuren. Ooh, zie ik daar nou tussen tien over en veertien over twee een afvlakking in de rand zitten? Damn De kleuren links lijken lichter vanwege lichtinval, ik hield de lap op terwijl Suzanne er een foto van maakte, afmeting cirkel is bij 100 breed. 

D720DA8B-96BD-4742-8EEA-EBB66DC3C246

3 gedachten over “Dollen

 1. Truus

  Je Reef wordt prachtig! Zie het niet hoor wat er mis is hiermee.
  Fijn dat het zo goed gaat met Sherlock! Zag ze lekker spelen samen op je filmpje.
  Fijne avond
  groetjes, Truus uit Drenthe

 2. Ria

  Shirley, je Great Barrier Reef wordt echt geweldig mooi!!
  Kan niet wachten om hem in het echt te zien!!

  Gelukkig gaat het weer beter met Sherlock!! Houden zo.

 3. Renske

  Je Great Barrier Reef quilt is echt mooi geworden.
  Zo leuk gezicht hoe die twee met elkaar spelen. Heeft Jon dat altijd (een soort van een bokkenpruikt) als hij een vlooienpipettje heeft gekregen?
  Goed dat Sherlock meer eet en niet meer uit zijn mond stinkt.

Reacties zijn gesloten.