Doet ze effe

PhotobucketDoet ze effe. Kwestie van niet kletsen en dan maak ik toch een tempo. Alles vast gezet met de Micro-Stitch, om de 20 cm een tackertje om de boel goed vast te zetten. Omdat de quilt toch breed genoeg was, heb ik ervoor gekozen de tussenvulling in de lengte te leggen, dan maar iets van de buitenste border eraf halen later; normaal gezien zou de tussenvulling rondom minstens 5 cm buiten de top uit steken, net als de achterkant stof. Je doet dit voor ‘de krimp’ zo is mij verteld, maar ik doe het vooral om houvast te hebben tijdens het doorquilten van de randen.
A matter of not talking and I get things done so much faster ☺; in about half an hour I Micro-stitched the layers together, a tacker for every 20 cm’s (8"). Normaly I leave the batting and backing sticking out about 5 cm’s (2") all around, but this time I didn’t so I could put the top on the full lenght of the batting, (and by doing so saving me enough batting for the next lapquilt) for the top was wide enough for a single bed.

Vanmiddag kon ik mijn nieuwe bril ophalen, yeah! Het yeah gevoel verdween wel toen ik er later mee rondliep, dat multi-focale valt vies tegen, ik kan nou geen scheet lezen meer, en moe dat ik er van word! ’t Zal wel wennen zijn.

Today I got my new pair of glasses, yeah! But the yeah feeling was gone after a while, I couldn’t read with them on and the multifocal part is multi tiring.

Photobucket

0 gedachten over “Doet ze effe

  1. Elly L

    Ik heb nu een paar maanden een multivokale bril (had hiervoor alleen een ocmputerbril). En inderdaad zeker het lezen was erg wennen en trappen aflopen. Gelukkig was ik door mijn opticien goed geïnformeerd.

  2. Mascha

    Ik hoor wel vaker dat het erg wennen is zo’n bril. Maar als je er aan gewend bent het ideaal is.
    Groetjes Mascha