Doe eens gek

Kennen jullie deze hype al, de pay it forward, waar je hier meer over kan lezen?  Ik heb me in een vlaag van verstandsverbijstering Photobucketbij Heleen opgegeven, want ik vond het zielig dat niemand mee wilde doen op haar blog, maar als het doorgaat moet ik wel ook weer 3 man zo gek zien te krijgen die een zelfgemaakt cadeautje van mij willen krijgen- niet dat je hiervoor gek moet wezen, in tegendeel, je moet wel gek zijn om dit niet te willen- en zij moeten op hun beurt weer 3 man bij elkaar trommelen.

0 gedachten over “Doe eens gek

  1. Berna

    Een leuk idee maar helaas, deze keer laat ik voorbij gaan. Ik “moet” nog zoveel. Leuke dingen hoor maar ik moet wel even oppassen dat het niet te gek wordt. Ik hoop voor je dat er genoeg kandidaten zijn die wel willen meedoen.