deleten

Nou heb ik wat uitgevreten! Een half jaar aan series (Grey’s anatomy, Gooise vrouwen) en wel 30 speelfilms heb ik in 1 moment gedelete van de harde schijf van onze dvd recorder. Wist ik veel (inderdaad, zij wist niet veel), ik wilde een paar speelfilms op een dvd branden om zo wat ruimte te creëren op de dvd recorder. En toen kreeg ik van de dvd recorder een opdracht dat ik moest formateren en ik klik op ok. grrr, opeens was alles weg! Geen film meer te zien om aan te klikken…. en omdat ik het er steeds warmer van kreeg en het niet meer snapte (hij bleef maar vragen om te formateren) heb ik de boel uitgezet en ben ik vrolijk verder gegaan met mijn quilt.

Evelien kwam net thuis en wilde de aflevering van Smallville bekijken (met een knappe Clark Kent in jonge jaren maar daar kijkt Evelien niet voor, het gaat haar om het verhaal) toen ze zag dat de lijst leeg was. Hard gegil uit de kamer, "Nee he?!!" Tja, en hoe leg je het dan uit, dat je in een blond moment alles heb gedelete. Door positief te blijven; "Nu hebben we weer lekker veel opnameruimte op de harde schijf." en ook "Nu hebben we opeens heel veel tijd over, scheelt ook veel."

Ik mag van Evelien nergens meer aankomen, de rollen zijn omgedraaid.

0 gedachten over “deleten

  1. Shirley

    Evelien herinnert me er nog steeds aan, als ik bv iets wil opnemen waarschuwt ze me dat ik niet op delete moet drukken. Maar ze kan er nu weer om lachen.