bijna klaar

De zwarte stof voor het biesje voor de Weaver Fever zit in de wasmachine, misschien dat ik hem morgen klaar heb! Ik had de quilt even op bed gelegd om te bewonderen Bijna_klaar

en nog geen 5 minuten later ligt Zopje er al op, zich heerlijk te wassen.Zopje_op_wf Wat een boef is dat toch. Toen ik gisteravond nog banen aan het doorstikken was kwam hij er ook bijliggen, op de quilt die op de tafeltennistafel lag. Maar gelukkig zag hij ook in dat het nooit lang lekker zou blijven liggen en verdween al snel weer. Het netjes bijsnijden van de randen was een heidens karwei, daar had ik me even op verkeken maar het is gelukt.

Nu kan ik de kamer weer stofzuigen, alles ligt onder de draadjes, Nou ja, het moest toch gebeuren. De kids hebben het boven al gedaan, Tim kwam al stofzuigend de trap af 🙂

0 gedachten over “bijna klaar